⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Z rodziny PAM & AMP 16 zawodników. Jest moc
W grupie B nie ma nikogo od nas. To ciekawe. @GrzesJ już się nie liczy jako nasz, bo zmienił parafię.
-
@pawełpaweł A ktora jest mocniejsza wedlug Ciebie? Ja w grupie B widze 7 potencjalnych kadrowiczow polski plus zwyciezce IMP z zeszlego roku. W pozostalych grupach lacznie jest 4 chyba potencjalnych kadrowiczow wiec chyba to o czyms swiadczy
-
@pawełpaweł troszkę racji masz. Każda z grup będzie grupą śmierci dla co najmniej 13 zawodników. Matematyki i regulaminu rozgrywek nie oszukasz W tej batalii ocaleje tylko 10 z pośród 64 śmiałków, jak dla mnie żaden z nich nie znalazł się na tym etapie przypadkowo także powiedzieć że nie będzie łatwo to nic nie powiedzieć Powodzenia i do boju
-
-
@jasiuk88 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@pawełpaweł A ktora jest mocniejsza wedlug Ciebie? Ja w grupie B widze 7 potencjalnych kadrowiczow polski plus zwyciezce IMP z zeszlego roku. W pozostalych grupach lacznie jest 4 chyba potencjalnych kadrowiczow wiec chyba to o czyms swiadczy
Moim zdaniem grupa B jest najmocniejsza, trafiło tam najwięcej doświadczonych, mocnych zawodników. Grupa A jest nieco słabsza, a na tym tle grupy C i D są zwyczajnie najsłabsze.
-
Różnice w poziomie obsady poszczególnych grup są widoczne, ale nie wiem czy to jest powód, żeby na przykład za rok bawić się w koszykowanie przy losowaniu. Po prostu los tak chciał, tak się grupy rozlosowały. Nie ma sensu komplikować sobie życia z tego powodu kolejnymi zmianami regulaminu. Ostatecznie, jeżeli ktoś z grupy B nie przejdzie dalej, to będzie miał świadomość, że nie wygrał turnieju nie dlatego, że trafił na silną grupę w półfinale, tylko na kolesi, którzy i tak ograliby go w finale. Tyle.
-
Bardzo żałuję że nie jestem PM w grupie Bzdecydowanie najsilniejsza że wszystkich. Hmm jak by była możliwość chętnie bym się zamienił z @pb1984 Powodzenia panowie
-
@pawełpaweł nikt tutaj nie mówi o koszykach bo ciężko było by to podzielić rozsądnie jakoś ale masz rację że los tak chciał i większe wyzwanie po prostu jest i trzeba mocno walczyć o swoje :0 szkoda tylko że awansuje 10 a nie 20 bo była by szansa większa
-
@marcin6578 W pewnym sensie masz rację, tzn. im bardziej wyrównany poziom, tym bardziej boli każdy błąd i tym więcej trzeba liczyć na odrobinkę szczęścia czasem.
-
@marcin6578 Dokładnie,to nie fifa gdzie doświoadczenie ,czas gry przekłada się na poziom,sa gracze którzy z dnia na dzień coś odkryją,coś zmienią i nagle moga wygrać nawet IMP ,co pokazał zeszły rok.Gadanie o słabszych / lepszych grupach nie ma kompletnie sensu
\ -
@Bananowy991
@koto85
@Sierak88
@Mateusz-Nujo
@Maziu90
@Docencik
@Ochowiak
@ShakiBoy
@Rusewicz
@eryko99
@cogito
@Pansushe
@Siarkowy-Mag
@borys2010
@Łysy-BolcownikLigę w grupie A założę po moim meczu w CCW, czyli tak około godziny 21:30.
-
@Ochroniarz_123 @Mati-Colchoner
O której Panowie będziecie rozsyłać zaproszenia do swoich lig? -
Planowany start grupy C to 20:00-20:30
-
@onlydybi said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@marcin6578 Dokładnie,to nie fifa gdzie doświoadczenie ,czas gry przekłada się na poziom,sa gracze którzy z dnia na dzień coś odkryją,coś zmienią i nagle moga wygrać nawet IMP ,co pokazał zeszły rok.Gadanie o słabszych / lepszych grupach nie ma kompletnie sensu
\Równie dobrze można napisać, że w Lidze Mistrzów nie ma faworytów, bo przecież FC Porto może wygrać cały turniej
-
W IMP jak ogólnie w sporcie, mamy faworytów, którzy w swoim kryzysie zawodzą, zdarza się underdog, któremu akurat wszystko się układa, ale to wyjątki potwierdzające regułę.
-
@pb1984 o której będziesz zakładał?
-
Grupa C założona, zaproszenia wysłane, wiadomości w grze przekazane
Powodzenia panowie