⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@pawełpaweł said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik Obawiam się, że dobrze Cię zrozumiałem. Liga miała wyrównane kadry na starcie, każdy mógł się popisać swoją taktyką.
@łysy-bolcownik Zwyczajnie nawet zakładając, że ktoś świetnie grywa 631/541, tutaj nie miał możliwości, żeby tak zagrać w każdym meczu, to ten ktoś nie zasługuje na miano Indywidualnego Mistrza Polski, bo trzeba umieć grać wieloma ustawieniami, żeby sobie na to zasłużyć i odnaleźć się w wielu trudnych dla siebie sytuacjach. Odwracając sytuacje, ktoś by mógł narzekać, że w składzie brakuje mu LN/PN, bo tylko 433 mu ładnie wychodzi...
Widać, że jednak mnie nie zrozumiałeś. Nie piszę, że liga jest zła do grania w IMP. Pisałem o logice, po co dali w tej lidze 8 napastników? Mamy tylko 6 obrońców.. powinno być odwrotnie, tak by można było ustawić dowolne ustawienie i mieć rezerwowych do tego. Właśnie po to, by móc grać różnymi taktykami.
-
Jutro pojedynek na szczycie @Maziu90
-
27 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
28 kolejka grupa C -
@łysy-bolcownik jak robisz z pc to jest jedna fajna opcja Stefan
W ustawieniach przeglądarki obraz masz na 100% czasem jak zimniejszych do 70 % to zmniejszy się obraz ale będzie widoczna cała tabela, również zależy to od przeglądarki chyba w opera fajnie to wychodziło i jakość była spoko dla oka. -
Jako jeden z pierwszych finalistów IMP, chciałbym podziękować moim wszystkim rywalom z tej jakże piekielnie mocnej grupy, jaką był Półfinał! Dziękuję za wspólną rywalizację i życzę powodzenia na scenie OSM
Oczywiście chciałbym również pozdrowić mojego najwierniejszego fana, który chciał mnie pozbawić gry w półfinale swoimi różnymi pomysłami i to jemu dedykuje ten awans, w końcu może dalej mnie dopingować ️
Peace and Love forever -
Dzisiaj zapewniłem sobie awans do Wielkiego Finału IMP 2021. Przeszedłem drogę od ćwierćfinału aż do wielkiego finału co jest dla mnie ogromnym sukcesem ( zwłaszcza, że to mój debiut ). Podziękowania dla moich rywali z półfinału, każdy mecz z Wami był dla mnie sporym wyzwaniem, nie było łatwych spotkań. Osobom, którym nie uda się/ nie udało się awansować, życzę powodzenia w przyszłym roku, a także do zobaczenia w innych turniejach
A w finale cóż, będzie piekielnie trudno mając za rywali tak znakomitych graczy, ale dam z siebie wszystko, żeby chociaż trochę pozabierać Wam punktów -
Gratulację Panowie @troczek13 niewątpliwie był, jest czarnym koniem tej imprezy, to jego rok patrząc na sukcesy w parze, grupie, a teraz indywidualnie. Natomiast @EverLast933 to sensacja, nowa nadzieja „PL” dopiero raczkuje w świecie TOP, a już ma na koncie tytuł „Stalowego Gladiatora” w edycji Maj i teraz finał IMP21, czapki z głów. W tym roku ilość finalistów zmniejszyła się o całe 50% w stosunku do ubiegłego roku. Znaleźć się w tym kręgu to nie lada wyzwanie. Jak zawsze będę kibicować zdrowej, ale zażartej rywalizacji, czyli kwintesencji sportu.
Powodzenia
-
Grupa D
Kolejka 27
Tabela
-
Grupa B 27/30
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik Obawiam się, że dobrze Cię zrozumiałem. Liga miała wyrównane kadry na starcie, każdy mógł się popisać swoją taktyką.
@łysy-bolcownik Zwyczajnie nawet zakładając, że ktoś świetnie grywa 631/541, tutaj nie miał możliwości, żeby tak zagrać w każdym meczu, to ten ktoś nie zasługuje na miano Indywidualnego Mistrza Polski, bo trzeba umieć grać wieloma ustawieniami, żeby sobie na to zasłużyć i odnaleźć się w wielu trudnych dla siebie sytuacjach. Odwracając sytuacje, ktoś by mógł narzekać, że w składzie brakuje mu LN/PN, bo tylko 433 mu ładnie wychodzi...
Widać, że jednak mnie nie zrozumiałeś. Nie piszę, że liga jest zła do grania w IMP. Pisałem o logice, po co dali w tej lidze 8 napastników? Mamy tylko 6 obrońców.. powinno być odwrotnie, tak by można było ustawić dowolne ustawienie i mieć rezerwowych do tego. Właśnie po to, by móc grać różnymi taktykami.
Jednak zrozumiałem i właśnie dlatego masz tylko sześciu obrońców, żeby musieć zmieniać taktyki i nie grać non stop 631/541. Jeżeli jest tylko sześciu obrońców, to nadrobili to napastnikami, żeby znowu nie było dziesięciu pomocników, bo wtedy każdy grający wszystko 451/4231 byłby uprzywilejowany. Co do ośmiu napastników, to miałeś wybór na początku, których z nich rozwiniesz w trakcie ligi, bo wszyscy startowali ze skillem 85 przecież.
Generalnie nigdy wszystkich nie zadowolisz, jakiej ligi byś nie wybrał jako starcie w imprezie typu IMP.
-
Dalej nie rozumiesz, nie dyskutuję z Tobą, bo nawet nie próbujesz zrozumieć, wbiłeś coś sobie do tej mózgownicy i koniec:/
-
-
28 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
29 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 28
Tabela
-
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
-
@jasiuk88 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
No właśnie nie wiem dlaczego gość z taką zaciętością i uporem maniaka ciągle o tym pisał i upierał się, że lepiej rozumie o co chodziło w wypowiedzi autora niż on sam
-
Grupa B 28/30
-
-
29 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
30 ostatnia kolejka grupa C