⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@łysy-bolcownik u mnie dramat sie robi...
2 porazki z rzędu. Tego jeszcze nie bylo w tej edycji... tak czułem cos ze jak bedzie blizej końca i bedzie realna szansa finału to sie zestresuje i .... nie chce zapeszac wiec nie bede pisal dzis też wyjazd kurcze..
Jak juz pisalem awans tu byl dla mnie sukcesem... a później to co sie dzialo traktowalem jako chwilowe i sie cieszylem z kazdej wygranej niestety kolo 20 kolejki przyszly przemyślenia, realna szansa... i bede sie bronic na wyjezdzie by znowu punktów nie stracic... -
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik u mnie dramat sie robi...
2 porazki z rzędu. Tego jeszcze nie bylo w tej edycji... tak czułem cos ze jak bedzie blizej końca i bedzie realna szansa finału to sie zestresuje i .... nie chce zapeszac wiec nie bede pisal dzis też wyjazd kurcze..
Jak juz pisalem awans tu byl dla mnie sukcesem... a później to co sie dzialo traktowalem jako chwilowe i sie cieszylem z kazdej wygranej niestety kolo 20 kolejki przyszly przemyślenia, realna szansa... i bede sie bronic na wyjezdzie by znowu punktów nie stracic...Nie przejmuj się, ja też miewałem 2 razy takie kryzysy jak u Ciebie, ale zawsze później przychodziła seria zwycięstw, także głowa do góry i do przodu koniec końców każdy zagra tyle samo wyjazdów jak i meczy u siebie
-
Widzisz właśnie meczyk się zakończył i dopisało Ci szczęście
-
@łysy-bolcownik i to jakie
Naszczescie niekiedy gra oddaje co zabiera... -
Gorzej ze apka mi cos nie chce działać co chwile problemy serwisowe... chyba bede musial na przeglądarce niekiedy rzeczy robic... czego nie lubie.. tez macie w ostatnich dniach częste problemy z apka?
-
22 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
23 kolejka grupy C -
Gorzej ze apka mi cos nie chce działać co chwile problemy serwisowe... chyba bede musial na przeglądarce niekiedy rzeczy robic... czego nie lubie.. tez macie w ostatnich dniach częste problemy z apka?
Był komunikat wczoraj, że jakieś serwery im padły, sporo błędów się wkradło i należy zainstalować najnowszą wersję apki.
Jeśli chodzi o wyniki w półfinale IMP, to ja pomijając fakt nieustawienia się kilka razy, kompletnie nie potrafię tutaj robić wyników na wyjeździe. Nic mi tutaj nie działa na wyjazdach. U siebie czasem coś ugram, ale wyjazdy to mordęga nieziemska. Kolejny błąd który zapewne zrobiłem, to plan w utrzymaniu wyrównanej kadry. To chyba też nie tędy dróżka do sukcesu była
-
Grupa D
Kolejka 22
Tabela
-
@mati-colchoner No właśnie, muszę jutro wygrać rezerwą z botem na wyjeździe i u siebie z Tobą pojutrze, żeby jeszcze coś powalczyć, wrócić do gry. Na pewno będzie ciekawie
-
W tu oj przegrana.. Eryko was skasuję za chwilę.
-
Z apki korzystam tylko w pracy albo gdy jestem poza domem, ale raczej trafiam w porach kiedy ona działa, bardziej irytują reklamy na tej apce. Musicie się pogodzić, że w grudniu będą problemy z serwerami nie tylko OSM, ale ogólnie na każdej płaszczyźnie. Także nie będzie to winą tylko i wyłącznie tej jednej gry.
-
Grupa B 22/30
-
-
23 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
24 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 23
Tabela
-
@mati-colchoner Ciekawy mecz nas jutro czeka. Masz najmocniejszego wypoczętego bramkarza, silną pomoc i mocny atak, ale "lekko" zajechaną obronę.
-
@pawełpaweł Mam dla Ciebie małą podpowiedź, w jutrzejszym meczu nie użyję ustawień które wymagają wystawienia w wyjściowej jedenastce więcej niż czterech obrońców;p
-
@mati-colchoner said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@pawełpaweł Mam dla Ciebie małą podpowiedź, w jutrzejszym meczu nie użyję ustawień które wymagają wystawienia w wyjściowej jedenastce więcej niż czterech obrońców;p
Aha, czyli zagrasz dwoma bramkarzami. Rozgryzłem Cię
Tak serio pisząc, to dla mnie mecz o wszystko, a Tobie nawet porażka nie zaszkodzi. -
Grupa B 23/30