⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
29 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
30 ostatnia kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 29
Gratuluje awansu @misiek1908_5
Tabela
-
@łysy-bolcownik tez juz praktycznie awansowales a ja jak wygram tez z 3go..
-
Grupa B 29/30
-
@tristan1982 no i spotkamy się w trzeciej lidze z rzędu
-
W grupie A wszystko jasne, awans uzyskały osoby takie jak @Magic-89 @Łysy-Bolcownik @Maziu90 gratuluję i widzimy się w finale !!!!!!!!!!
-
@łysy-bolcownik no chyba najlepszy wynik z 3go miejsca wiec dzieki dzis obaj po 5:0. Gratuluje
-
Dzieki, wiadomo kiedy finał?
-
Finał: - start: ok. 20.12.2021
Liga: Liga Fantasy 100
Liczba uczestników: 10gramy z okresem przygotowawczym
Specyfikacja zbudowania drużyna na start w lidze:
dopuszczalny jeden nastolatek na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku 20-25 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku powyżej 30 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik). -
30 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa CDzięki chłopaki za rywalizację nie udało się może w przyszłym roku o ile wystartuje. Gratulacje dla @Everlast933 i @Koło-Manolo za awans nie wiem jak wygląda sprawa 3 miejsc dlatego gratulacje dla tych panów Powodzenia w finale panowie
-
Kiler z waszej grupy awansował i Maziu z mojej
-
Także @kiler-1979 gratuluję awansu
-
Dziękuję rywalom z grupy C. Za wspaniałą walkę do końca i życzę powodzenia w następnych meczach to mój debiut w Imp DZIĘKUJĘ MOJEJ GRUPIE POLISH SPARTA ZA TO ŻE MNIE NAMÓWILI DO STARTU W IMP.A W SZCZEGÓLNOŚCI SEBIE BO TO JEGO ZASUGA . DZIĘKUJĘ GRZECHOWI MANKOWI SEBASTIANOWI I SEBIE I CAŁEJ GRUPIE BYĆ W TOP 10 W POLSCE MARZENIE s***
- z***
- wypunktowanie
-
Grupa D
To była bardzo wyrównana rozgrywka do ostatniej kolejki, poziom półfinału stał na bardzo wysokim poziomie. Dzięki wszystkim za wspaniałą rywalizację, do zobaczenia w przyszłorocznej edycji
Awans uzyskują: @Mati-Colchoner & @misiek1908_5
Kolejka 30
Tabela
-
Wprawdzie nie ma jeszcze oficjalnych wyników, ale już wiadomo, kto przechodzi dalej. Gratuluję wszystkim finalistom, a w szczególności @troczek13 i @tristan1982, z którymi miałem okazję rywalizować. Trzymam za Was kciuki w finale. Mimo że przed rozpoczęciem mistrzostw nie nastawiałem się na zbyt wiele, od pewnego momentu zacząłem wierzyć w awans i niemalże do samego końca miałem nadzieję na to, że do Was dołączę, ale niestety tym razem nie miałem tyle szczęścia, co chociażby w poprzedniej edycji. Jak zwykle w tego typu turniejach było za to dużo emocji i dobrej zabawy, co chyba jest najważniejsze. Dziękuję tym samym wszystkim moim rywalom. Wprawdzie nie będę ukrywał, że jako osoba posiadająca cechy niezdrowego perfekcjonizmu ostatecznie mimo wszystko odczuwam spory niedosyt, ale ze względu na to, że dałem z siebie wszystko, muszę przyznać, że po prostu inni byli lepsi. Co więcej, myślę, że mając na uwadze formułę turnieju, tegorocznych finalistów można z czystym sumieniem nazwać najlepszymi z najlepszych, a dla mnie pocieszeniem może być fakt, że przynajmniej świąteczne wieczory pozbawione będą stresu wynikającego ze śledzenia symulacji meczowej nierzadko w stanie przedzawałowym
-
-
@mati-colchoner Dzięki za ligę, mało brakło, fajna rywalizacja
-
Byłeś rodzynkiem @Mati-Colchoner wśród PAM& btw Szkoda, ze ostatecznie z naszych grup awansował tylko @misiek1908_5.