⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@pawełpaweł said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mam jeszcze takie odczucia co do tych lig co teraz gramy, że jest w nich stanowczo za mało obrońców, jak ktoś gra 6 obrońcami to nie ma żadnego na ławkę, a w przypadku kartki/kontuzji nie można nawet tak wyjść.. @Dovco_HandF należy chyba naprawić
Tutaj tak naprawdę każdy ma równe szanse, nawet jeżeli w kadrze ma trzech bramkarzy kosztem kogoś z pola. Moim zdaniem nie było lepszego wyboru, niż to co teraz gramy, bo tutaj okazuje się kto jest najlepszym taktykiem. Nawet liga All stars nie zapewnia wszystkim bez względu na prowadzoną drużynę tak równego startu.
Źle mnie zrozumiałeś. Sens mojej wypowiedzi był zgoła inny.. chodziło mi o to, że twórcy gry powinni dać nam jeszcze 1-2 obrońców do składu kosztem np napastników, bo po co nam ich tylu, podczas gdy obrońców jest za mało.
-
@łysy-bolcownik Obawiam się, że dobrze Cię zrozumiałem. Liga miała wyrównane kadry na starcie, każdy mógł się popisać swoją taktyką.
-
@łysy-bolcownik Zwyczajnie nawet zakładając, że ktoś świetnie grywa 631/541, tutaj nie miał możliwości, żeby tak zagrać w każdym meczu, to ten ktoś nie zasługuje na miano Indywidualnego Mistrza Polski, bo trzeba umieć grać wieloma ustawieniami, żeby sobie na to zasłużyć i odnaleźć się w wielu trudnych dla siebie sytuacjach. Odwracając sytuacje, ktoś by mógł narzekać, że w składzie brakuje mu LN/PN, bo tylko 433 mu ładnie wychodzi...
-
@łysy-bolcownik Obawiam się, że dobrze Cię zrozumiałem. Liga miała wyrównane kadry na starcie, każdy mógł się popisać swoją taktyką.
@łysy-bolcownik Zwyczajnie nawet zakładając, że ktoś świetnie grywa 631/541, tutaj nie miał możliwości, żeby tak zagrać w każdym meczu, to ten ktoś nie zasługuje na miano Indywidualnego Mistrza Polski, bo trzeba umieć grać wieloma ustawieniami, żeby sobie na to zasłużyć i odnaleźć się w wielu trudnych dla siebie sytuacjach. Odwracając sytuacje, ktoś by mógł narzekać, że w składzie brakuje mu LN/PN, bo tylko 433 mu ładnie wychodzi...
Widać, że jednak mnie nie zrozumiałeś. Nie piszę, że liga jest zła do grania w IMP. Pisałem o logice, po co dali w tej lidze 8 napastników? Mamy tylko 6 obrońców.. powinno być odwrotnie, tak by można było ustawić dowolne ustawienie i mieć rezerwowych do tego. Właśnie po to, by móc grać różnymi taktykami.
-
Jutro pojedynek na szczycie @Maziu90
-
27 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
28 kolejka grupa C -
@łysy-bolcownik jak robisz z pc to jest jedna fajna opcja Stefan
W ustawieniach przeglądarki obraz masz na 100% czasem jak zimniejszych do 70 % to zmniejszy się obraz ale będzie widoczna cała tabela, również zależy to od przeglądarki chyba w opera fajnie to wychodziło i jakość była spoko dla oka. -
Jako jeden z pierwszych finalistów IMP, chciałbym podziękować moim wszystkim rywalom z tej jakże piekielnie mocnej grupy, jaką był Półfinał! Dziękuję za wspólną rywalizację i życzę powodzenia na scenie OSM
Oczywiście chciałbym również pozdrowić mojego najwierniejszego fana, który chciał mnie pozbawić gry w półfinale swoimi różnymi pomysłami i to jemu dedykuje ten awans, w końcu może dalej mnie dopingować ️
Peace and Love forever -
Dzisiaj zapewniłem sobie awans do Wielkiego Finału IMP 2021. Przeszedłem drogę od ćwierćfinału aż do wielkiego finału co jest dla mnie ogromnym sukcesem ( zwłaszcza, że to mój debiut ). Podziękowania dla moich rywali z półfinału, każdy mecz z Wami był dla mnie sporym wyzwaniem, nie było łatwych spotkań. Osobom, którym nie uda się/ nie udało się awansować, życzę powodzenia w przyszłym roku, a także do zobaczenia w innych turniejach
A w finale cóż, będzie piekielnie trudno mając za rywali tak znakomitych graczy, ale dam z siebie wszystko, żeby chociaż trochę pozabierać Wam punktów -
Gratulację Panowie @troczek13 niewątpliwie był, jest czarnym koniem tej imprezy, to jego rok patrząc na sukcesy w parze, grupie, a teraz indywidualnie. Natomiast @EverLast933 to sensacja, nowa nadzieja „PL” dopiero raczkuje w świecie TOP, a już ma na koncie tytuł „Stalowego Gladiatora” w edycji Maj i teraz finał IMP21, czapki z głów. W tym roku ilość finalistów zmniejszyła się o całe 50% w stosunku do ubiegłego roku. Znaleźć się w tym kręgu to nie lada wyzwanie. Jak zawsze będę kibicować zdrowej, ale zażartej rywalizacji, czyli kwintesencji sportu.
Powodzenia
-
Grupa D
Kolejka 27
Tabela
-
Grupa B 27/30
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Widać, że jednak mnie nie zrozumiałeś. Nie piszę, że liga jest zła do grania w IMP. Pisałem o logice, po co dali w tej lidze 8 napastników? Mamy tylko 6 obrońców.. powinno być odwrotnie, tak by można było ustawić dowolne ustawienie i mieć rezerwowych do tego. Właśnie po to, by móc grać różnymi taktykami.
Jednak zrozumiałem i właśnie dlatego masz tylko sześciu obrońców, żeby musieć zmieniać taktyki i nie grać non stop 631/541. Jeżeli jest tylko sześciu obrońców, to nadrobili to napastnikami, żeby znowu nie było dziesięciu pomocników, bo wtedy każdy grający wszystko 451/4231 byłby uprzywilejowany. Co do ośmiu napastników, to miałeś wybór na początku, których z nich rozwiniesz w trakcie ligi, bo wszyscy startowali ze skillem 85 przecież.
Generalnie nigdy wszystkich nie zadowolisz, jakiej ligi byś nie wybrał jako starcie w imprezie typu IMP.
-
Dalej nie rozumiesz, nie dyskutuję z Tobą, bo nawet nie próbujesz zrozumieć, wbiłeś coś sobie do tej mózgownicy i koniec:/
-
-
28 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
29 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 28
Tabela
-
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
-
@jasiuk88 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
No właśnie nie wiem dlaczego gość z taką zaciętością i uporem maniaka ciągle o tym pisał i upierał się, że lepiej rozumie o co chodziło w wypowiedzi autora niż on sam