⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Serdecznie gratuluję wszystkim finalistom IMP'21, jesteście elitą wśród najlepszych graczy na polskiej scenie OSM!
-
-Finaliści IMP 2021:
@troczek13 - PM
@Everlast933
@misiek1908_5
@Magic-89
@Łysy-Bolcownik
@Mati-Colchoner
@tristan1982
@Koło-Manolo
@Maziu90
@kiler-1979Rezerwowi:
Liga: Liga Fantasy 100
Liczba uczestników: 10
Ligę otworzy @troczek13 o godzinie 21:00 w środę, 15 grudnia 2021 roku. Każdy z finalistów otrzyma natychmiast zaproszenie i informacje na poczcie.
Parametry finałowej ligi:
-
jeżeli 12 h od założenia ligi, tj. do godz. 9:00 następnego dnia w czwartek 16 grudnia 2021 r. - zabraknie jakiegoś menadżera w lidze, w to miejsce wchodzi jeden z dwóch rezerwowych (lub obaj jak zabraknie więcej niż jednego menadżera).
-
gramy z okresem przygotowawczym.
Specyfikacja zbudowania drużyna na start w lidze: -
dopuszczalny jeden nastolatek na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
-
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku 20-25 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
-
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku powyżej 30 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
-
zawodnicy w wieku 26-30 - można kupować ilu kto chce i może w ramach limitu ligi.
-
za każdy błąd w budowaniu zespołu - 3 punkty. W żadnej sekundzie gry przed pierwszą symulacją meczową nie może być w zespole dwóch lub więcej nastolatków itd. jak napisano wyżej.
-Uwaga
Podana powyżej specyfikacja jest tylko na start i okres przygotowawczy. Po rozegraniu 1 kolejki można kupować zawodników wg uznania oraz według fantazji i znajomości arkanów gry.
Dozwolone:
-
transfery;
-
treningi;
-
mecze towarzyskie;
-
rozbudowa stadionu;
-
lekarz, prawnik, skaut, analityk (szpieg);
-
transfer błyskawiczny (za 5 monet);
-
eventy (bonusy) oferowane przez gr;
-
utajniony trening.
Zakazane:
-
kupno zawodnika od innego gracza z własnej ligi (-3 punkty);
-
zgrupowania (będą wyłączone);
-
zasilenie konta klubu tzw. przyspieszacze (będą wyłączone).
-
-
-
-
Śpisz? ;D
-
@łysy-bolcownik cisza
-
Mozna od razu wystawiac na LT?
-
Liga została założona chwilę po 21, wysłałem zaproszenia wszystkim. Z tego co widzę to tylko @kiler-1979 nie zrobił jeszcze składu i stąd stoimy miejscu
-
-
@dovco_handf Dzięki
-
@troczek13 no ja zapewne zacznę od jutra dopiero.. sen to ważna rzecz
-
@maziu90 ale skorzystałeś z zaproszenia? Tzn, jesteś w praktyce w trakcie tworzenia składu?
-
@mati-colchoner juz dawno utworzyłem sklad. 21.40
-
@maziu90 ok, super, nie było sprawy, źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź
-
@mati-colchoner mam info czekasz w kolejce az inne zespoły beda gotowe wiec wszystko u mnie git
-
@mati-colchoner spoko
-
@maziu90 u mnie też już wszystko gotowe. Opierałeś "11" na graczach konkretnej narodowości? Ja miałem zaplanowane transfery, ale otrzymałem zaproszenie później od jednego z uczestników, i ich zgarnął . więc wybrałem Anglików