⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
-
Śpisz? ;D
-
@łysy-bolcownik cisza
-
Mozna od razu wystawiac na LT?
-
Liga została założona chwilę po 21, wysłałem zaproszenia wszystkim. Z tego co widzę to tylko @kiler-1979 nie zrobił jeszcze składu i stąd stoimy miejscu
-
-
@dovco_handf Dzięki
-
@troczek13 no ja zapewne zacznę od jutra dopiero.. sen to ważna rzecz
-
@maziu90 ale skorzystałeś z zaproszenia? Tzn, jesteś w praktyce w trakcie tworzenia składu?
-
@mati-colchoner juz dawno utworzyłem sklad. 21.40
-
@maziu90 ok, super, nie było sprawy, źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź
-
@mati-colchoner mam info czekasz w kolejce az inne zespoły beda gotowe wiec wszystko u mnie git
-
@mati-colchoner spoko
-
@maziu90 u mnie też już wszystko gotowe. Opierałeś "11" na graczach konkretnej narodowości? Ja miałem zaplanowane transfery, ale otrzymałem zaproszenie później od jednego z uczestników, i ich zgarnął . więc wybrałem Anglików
-
@troczek13 wysłałeś zaproszenie 22:40
-
@kiler-1979 proszę Cię, nie wciągajcie mnie w kolejne gierki. Tobie właśnie wysłałem jako pierwszemu, żeby później nie było takich insynuacji ze strony Twojej grupy. Sprawdzałem z 10 razy czy wszyscy mają i ja sam zacząłem budować skład dopiero po rozesłaniu zaproszeń. Stąd Magic zdążył mi sprzątnąć Donnarumme do mojego włoskiego składu a sam zaczynałem od bramkarzy. Jeśli nie masz screena z godziną, o której dostałeś zaproszenie to nawet nie zaczynaj.