⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
This post is deleted!
-
Regulamin i minusowe punkty byly poczatkowo glownym aspektem dlaczego chcialem zrezygnowac. Chcialem to zrobic nim zacznie sie gra, pisalem do troczka o wyrzucenie ale sie nie dalo. Przez chwile mialem decyzje by jednak zagrać jakkolwiek, ale doszly inne problemy o ktorycy nie mam za miaru pisac. W tym momencie nie gram na żadnym slocie... a final iMP byl moim marzeniem... samo to jest juz jakas kara a skoro nigdzie nie gram to chyba jasne ze z jakiegos powodu... przyjme dyskwalifikacje z turbieju IMP czy wszystkicg tu organizowanych bo okej... regulamin byl. Zlamalem go.... ale dozywotnia dysjwalifikacja?
Kurde ta gra to jedyne co mi dobrego w zyciu zostało. Ludzie badzmy rozsadni... -
Dla potwierdzenia tak wyglada moje obecne konto... pierwszy raz od poczatku gry.... -
-
-
-
-
-
-
-
Jak ktoś ogarnie wrzucać te wyniki wcześniej to może to robić, bo ja w tym tyg gdzieś tak w nocy będę wrzucał
-
-
-
Do końca tylko kilka kolejek, ale już można zaryzykować stwierdzenie, że walka o tytuł Indywidualnego Mistrza Polski 2021 rozegra się pomiędzy @Łysy-Bolcownik, grający od eliminacji i @Mati-Colchoner, Indywidualny Mistrz Polski sprzed 2 lat .
-
Kolejka 12
Tabela
Wartości drużyn
-
@mati-colchoner i @Łysy-Bolcownik Jak Hamilton i Verstappen w tym sezonie F1. Brawa Panowie i powodzenia na ostatnich okrążeniach.
-
13 kolejka okazała się pechowa dla liderów, nie wyszły wyjazdy:(
-
Po wypowiedzi @Josue-Antonio wypada dodać, że wczoraj obaj zjechali do pit stopów, ale to @Łysy-Bolcownik wyjechał na szykanę jako pierwszy. Powodzenia, całe ForumPL żyję tym wyścigiem.
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Po wypowiedzi @Josue-Antonio wypada dodać, że wczoraj obaj zjechali do pit stopów, ale to @Łysy-Bolcownik wyjechał na szykanę jako pierwszy. Powodzenia, całe ForumPL żyję tym wyścigiem.
Mnie to gk wkurzał więc dziś doczekał się kopa w tyłek, powyżej 6 zagrał z botem reszta to 5/6 xd
-
@Łysy-Bolcownik Słusznie i tak długo z nim wytrzymałeś, widać cierpliwość to Twoja domena.