Geçici Antreman Sorunu
-
Merhaba,
Haftasonu etkinliği olarak geçici antreman geldi. Daha kısa sürede oyuncu ilerlemesi deniyor. İlk oyuncuyu antremana soktum. 8 saat yerine 2 saat dedi. Sonrakiler için ise 8 saat çıkıyor. Halbuki etkinlik süresi 3 gün. Bu sorunu yaşayan ya da düzeltebilen var mı? -
@sercan-karaahmetoğlu-2 ben de aynı sorunu yaşıyorum. haftasonu etkinliği diyor ama haftasonunda değiliz? her çarşamba 4 saatlik etkinlik gelirdi şimdi bu etkinliğe 3 gün diyor. oyuncuları antrenmana soktum 2 saat sayaç başladı bitmeye yakın bakınca htekrar 4.5 saate çıktı sayaç. Hiçbir şey anlamadım tam bir fiyasko her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar artık. yazılım ekibinizi değiştirin. Birisi bana bu yaşanılanların açıklamasını yapabilir mi ??
-
@threshq Kesinlikle katılıyorum. Herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırmaya başladılar
-
@sercan-karaahmetoğlu-2 Merhaba, duyurulardaki açıklamayı okursanız etkinliğin 4 saatlik olduğu yazıyor, flaş etkinlikler 3 gün olmaz. Bir önbellek sorunu nedeniyle yapılacaklar listesinde 3 gün olarak gözüktü ve etkinlik tsi saatiyle 00:00 da normal bir şekilde bitti.
@Sercan-Karaahmetoğlu-2 @Threshq OSM moderatörlerinin, stafflarının ve oyun sahiplerinin yaptığı işleri ve/veya kararlarını alenen eleştirmek yapıcı değildir.
İyi oyunlar.