★⚔★BITWY RANKINGOWE pomiędzy polskimi grupami★⚔★
-
Polish Eagles wygrało z Polish Legends Academy.
W drużynie PLA znaleźli się: @Koło-Manolo, @peleKPS, @qwerty_03, @Ochowiak i @tomasz.ku Ekipę Orłów reprezentują: @ShakiBoy, @9999arek9999arek, @Rhett1, @Prezes-Kukito oraz @Pawlik_mateusz.
Gratulujemy awansu @peleKPS do Polish Legends
Dziękujemy za rywalizację i powodzenia w kolejnych bitwach -
@damiś27 też tak czasem robiliśmy jak mieliśmy zacząć grać bitwę, a jednego brakowało a byl w bitwie gdzie była 10 kolejka l, żeby nie czekać opuszczało się ligę, a pkt i tak już były doliczone po podsumowaniu sezonu za wygraną bitwę. ( Taka alternatywa dla sprytnych )
-
Polish Valhalla VS Lions of Poland
To była pierwsza bitwa Lions of Poland przeciwko polskiej grupie w tej dywizji i na takim poziomie. Dzięki Polish Valhalla za rywalizację i do zobaczenia kiedyś w następnej bitwie
-
Dzisiaj rusza polska bitwa w polskiej lidze i to w najwyższej dywizji OSM!!!
Akademia Menadżerów PL Polish Eagles
Powodzenia dla obu ekip -
Długo nie musieliśmy czekać, bo dzień później rusza kolejna, rewanżowa bitwa Lions of Poland vs Polish Valhalla w prawie tych samych składach. Dodatkowo gramy w polskiej lidze
-
@majkelowich said in ★★★BITWY RANKINGOWE pomiędzy polskimi grupami★★★:
Dzisiaj rusza polska bitwa w polskiej lidze i to w najwyższej dywizji OSM!!!
Akademia Menadżerów PL Polish Eagles
Powodzenia dla obu ekipCzekamy na wynik, dziś ostatnia kolejka, 6 punktami prowadzi PE.
-
Bitwa zakończona. Do samego końca była bardzo wyrównana i zacięta. Obie grupy na zmianę przejmowały prowadzenie. Brawa dla obu ekip. Gratulacje dla zwycięskiej Polish Eagles - @Damiś27 i spółka
Gorąco wierzę, że chłopaki z naszej akademii AMP nie będą musieli zbyt długo czekać na rewanż
-
@Zbyysiu-v2 dzięki za bitwę! Udało zrewanżować się naszej grupie i pomimo mocnej końcówki z waszej strony tym razem bitwa wygrana przez Polish Valhalla! Dzięki za super rywalizację i myślę że jeszcze i nie raz się nam uda spotkać!
-
Kilka dni temu dobiegła końca bitwa pomiędzy Academy Polish Legends i WhiteRed PL. Składy obu grup przedstawiały się następująco:
Academy Polish Legends
@Radar-Melnyczek
@Kamil-Szostkiewicz
@Mlodyksiaze
@BartoszP_1
@DiablO-SDWhiteRed PL
@twardy17
@adrbar1
@pietrzej20
@tomys1236
@El-KubatoBitwa zakończyła się wygraną APL. Ekipie WhiteRed PL dziękujemy za rywalizację.
-
Panowie chyba długo wyczekiwany update! Co o tym myślicie? Czyżby teraz były same bitwy między Polskimi grupami? Czekam na komentarze.
-
Niech mnie ktoś uszczypnie, dożyłem tej chwili ?!
-
@dino-ligenza mało kto w to wierzył ale tak to się wydarzyło widzę że na forum międzynarodowym ogólnie pozytywnie zostało to przyjęte
-
@jasiuk88 Ten dodatek otwiera Nas na nowe możliwości rozgrywania mistrzostw, pucharów, turniejów grupowych, jak system „starych bitw”, lecz w innej odsłonie.
-
@dino-ligenza TAK dokładnie o tym samym pomyślałem stare MPG
-
@jasiuk88 Teraz będzie można MPG rozgrywać znowu na zasadzie bitew!
-
@dovco_handf i bardzo mnie to cieszy gdyż będzie to urozmaicenie w obecnym systemie gry przyznam że obecny system MPG nie jesy dla mnie szczególnie ekscytujący