Transfer simülatörü
-
Knockout royale turnuvasında maçın başlamasından 15 20 dakika önce transfer simülasyonü oluyor. Maç başlamasına bu kadar az zaman varken bu saçmalık. Bugün maça 2 eksikle başladım ve bu yüzden farklı yenildim. Maça eksik başlamak büyük dezavantaj oluyor. Maç kafa kafaya olmasına rağmen rakibin her atağı gol oluyor. Bunun değiştirilmesi lazım. İlginç olan size rakip sürekli 7 0 8 0 10 0 gibi skorlar alıyordu. İncelediğim de önce ki rakiplerinin de maçı 7 veya 8 oyuncuyla bitirdiğini gördüm. Muhtelen aynı şey onlarında başına geldi sanırım yedekte az oyuncuları olduğu için maçı bu şekilde tamamladılar. İnanılması zor bir tesadüf. Eskiden maçtan önce transfer simülasyonu olmazdı. Bu saçmalığın değişmesi lazım. Maçtan en az 2 saat önce transfer similasyonu bitmeli.
-
@mroptimistic Merhaba, yeni güncellemeler ile birlikte bulunduğunuz Server'in sadece gün ışığında transfer simülasyonları gerçekleşecek (gece simülasyonları kaldırıldı) ve 9 transfer simülasyonu olacak. Bu simülasyonlar 16 saate yayıldı, bu yüzden maç simülasyonlarına yakın transfer simülasyonlarının gerçekleşmesi mümkün oluyor, size tavsiyemiz maça yakın iyi oyuncularınızı listede bulundurmamanızdır.
İyi oyunlar.