Chat uygulması
-
Merhabalar, ekibim için telegramdan kanal açtım ve kanala katılmaları için linki paylaşmak istedim fakat linki eklediğim zaman geçersiz link sorunu verdi. Yeni kanallar kurup linki değiştirmeme rağmen düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim . Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@casper667 Merhaba, linkin tamamını kopyaladığınıza emin misiniz? İşlemi web üzerinden dener misiniz?
-
@revengeiscoming https://t.me/+****** .Dediğim gibi hem telefondan hem de bilgisayardan denememe rağmen sistem kabul etmiyor. Linkte bir sıkıntı yok çünkü link direk telegram kanalına götürüyor.
-
@casper667 Sanırım iOS platformunda oynuyorsunuz, uygulamanızı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
-
@revengeiscoming Hesabı açtığımda ios telefon kullanıyordum ama şuanda android telefondan oyuna giriyorum Android telefon ve bilgisayardan giriş yapıyorum.
-
@casper667 Telefonuzun ayarlarından osm uygulamasının verileri ve ön belleği temizleyip uygulamanızı kaldırıp tekrar yükleyin.
Eğer bağlantı yine çalışmazsa yazabilirsiniz.
-
@revengeiscoming Merhaba, dediklerini yaptım birkaç defa ama yine olmadı. Bilgisayardan telegramı seçebiliyorum ama link girdiğim zaman geçersiz link uyarısı veriyor. Linkte herhangi bir sıkıntı bulunmuyor .
-
Kategorileri resimdeki gibi seçerek formu ingilizce doldurun lütfen;
-
@revengeiscoming teşekkür ederim, formu doldurup gönderdim.
-