lig puanı hakkında
-
özel bir ligte şampiyon oldum fakat 2.arkadaşa 2200 menajer puanı gelirken bana 1700 menajer puanı geldi dünde biten bir ligimde wolfsburgla hedef 5.lik ben şampiyon oldum kupayı aldım bana verdiği puan 2900 ??? kaldı ki 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldım ?? bu kadar az puan veriyorsanız bizim küçük takım alarak yakaladığımız başarının ne anlamı kaldı ???
-
@farukemel1 Merhaba, küçük takım alıp şampiyonluk yaşamaktan kastınız ? Wolfsburg 18 takımlı ligde hedef 5 konumunda buda aldığınız menajer puanını etkiliyor, eğer hedef 15 i alıp şampiyonluk yaşasaydınız daha çok menajer puanı gelirdi ayrıca şampiyon olmasanız bile hedef 5 e göre daha çok menajer puanı alırsınız. Ligdeki menajerlerin aktifliği de alınan menajer puanına etki eder. Şampiyon oldunuz diye en yüksek mp alacağınız garantisi yoktur. Daha küçük bir hedefli menajer daha çok puan alabilir. Ayrıca Wolfsburg küçük bir takım mı ?
-
benim küçük takımdan kastım özel ligte aldığım takım sao paolu ve kaldı ki bi dortmund veya bir bayern münihte değil sonuç olarak o kadar iyi değil ki hedefi 5.lik ama benim demek istediğim şu sonuçlara rağmen verilen puanın az olması 34 maç 32 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi 2 kupa alınan puan az biraz daha yüksek puanlama olabilir
-
@farukemel1 sadece Münih ve Dortmund baza alarak düşünmeniz yanlış, çünkü hedef 5 ten sonra hedef 7-10-12-15 olan 12-13 takım var bunlar küçük takım diye geçiyor sistemde wolfsburga göre, sen ise Münih Dortmund diyorsun 32 Galibiyete 2900 az gibi görünebilir ama ligindeki menajer sayısı kaçtı mesajıma 18 de 18 dolumuydu lig ? Veya ligde olan menajerler aktif miydi ?
-
Merhaba @farukemel1
@mrtgll33 bahsettiği gibi ligindeki aktif menajer sayısı, takımın hedefi, kupadaki ilerleyiş vs. lig sonunda alınan puanları etkiler. Hedef 5 olan bir takımla aldığın menajer puanında bir yanlış görünmüyor. Daha fazla menajer puanı kazanmak istiyorsan daha düşük hedefli takımlarla şampiyonluğa oynamalısın