⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@dovco_handf potwierdzam
-
@Babaduk-Sarri wylosowałeś drużynę Germany. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Everlast933 wylosowałeś drużynę Italy. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Mormo666 wylosowałeś drużynę Netherlands. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@eryko99 wylosowałeś drużynę Portugal. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@mikina_1 wylosowałeś drużynę Scandinavia. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@slimandren wylosowałeś drużynę Soviet Union. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale (napiszę do niego wiadomość na czacie).
-
@xSilverGhost wylosowałeś drużynę Spain. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@peleKPS wylosowałeś drużynę Sweden. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Damiś27 wylosowałeś drużynę Turkey. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Szeregowiec wylosowałeś drużynę UK and Ireland. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@dovco_handf potwierdzam!
-
@k0siorororo wylosowałeś drużynę Uruguay. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@dovco_handf Potwierdzam
-
@10Ryba10 wylosowałeś drużynę World All Stars. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Ochroniarz_123 już mi potwierdził, jakim zespołem zagra.
Dzięki i powodzenia w finale -
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf potwierdzam
Dzięki i powodzenia w finale
-
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf potwierdzam!
-
@szeregowiec said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf Potwierdzam