⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Panowie!
Zapisaliście się na kartach historii polskiej społeczności OSM, gratulacje@Wodzu1902
@Mateusz-Nujo
@troczek13
@jasiuk88
@pawel02121
@k0siorororoTURNIEJ OFICJALNIE prowadzony przez Polski Personel OSM:
MISTRZOSTWA POLSKI PAR (MPP)
Mistrzostwa Polski Par.
Rywalizacja zespołów złożonych z dwóch menadżerów. Wynik drużyny tworzy suma punktów z tabeli partnerów. System rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Poprzedni zwycięzcy:
- - Innocent Bystander / Łukasz Kowalski Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - Hustin Doffman / Bounty 8358: Dovco_HandF / Łukasz Kowalski borynos / sniki26
- - Mateusz Lambert / ciamajda Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - cogito / sniki26 Bolesław Chrobry / damśli7 havsky / tristan1982
- - mihau1878 / stb411 ToomAnyWays / benito1001 borynos / daroo933
- - Magic 89 / Lhundaeion martin343 / stb411 Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Dovco_HandF / kryminalksg damśli7 / RTS1910_FCS Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Janex123 / Magic 89 Pansushe / piotras231 daro933 / Rusewicz
- - Wodzu1902 / Mateusz Nujo troczek13 / jasiuk88 pawel02121 / k0siorororo
Tabele końcowe:
MPP 2014
MPP 2015
MPP 2016
MPP 2017
MPP 2018
MPP 2019
MPP 2020
MPP 2021
MPP 2022 -
-
@majkelowich dziękuję ci przyjacielu za zrealizowanie pomysłu , oraz gratuluję wszystkim finalista za dotarcie tak wysoko w tym MPP pozdrawiam
-
Witam wszystkich, emocje już nieco opadły i chyba nadszedł czas by powiedzieć 2 słowa od siebie. Za Nami bardzo długi i trudny turniej. Na wstępie chciałbym pogratulować wszystkim finalistom za dotarcie do ostatniej fazy rozgrywek. Każdy bez wyjątku dał z siebie wszystko, by się tu znaleźć i powinien być z siebie dumny. Oczywiście największe brawa kieruję w stronę par @troczek13 & @jasiuk88
oraz @pawel02121 & @k0siorororo za zajęcie miejsc na podium o tym jak trudny był to turniej najlepiej świadczy jak zacięta walka toczyła się do ostatniej kolejki a o ostatecznych rozstrzygnięciach musiała decydować kolejność w tabeli. Rywalizacja z Wami wszystkimi była dla mnie wspaniałym doświadczeniem i dlatego tym lepiej smakuje sukces jaki razem z @Mateusz-Nujo osiągneliśmy. Myślę, że Nasz sukces powinien być dla wszystkich dowodem na to, że warto marzyć i walczyć o realizację tych marzeń. Jak mawiał klasyk ”Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe"
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wspaniałą walkę i emocje do samego końca. dziękujemy również za pamiątkowe grafiki -
Cześć wszystkim Gratulację dla Mistrzowskiej pary @Wodzu1902 i @Mateusz-Nujo
@troczek13 i @jasiuk88 mega pościg, była moc jak widać gratulację
Dziękuję i gratulację dla wszystkich finalistów za walkę i emocje
Widzimy się za rok i czas pokaże ilu będzie finalistów z tego roku -
Cześć Wszystkim. Ja od siebie chciałbym pogratulować Finalistom, wszystkim należy się . Wielkie Brawa dla @troczek13 oraz @jasiuk88 za bardzo dobre 2 miejsce, dla @pawel02121 oraz @k0siorororo za 3 miejsce. O wysokim i bardzo równym poziomie świadczy wynik 104, który ostatecznie widnieje przy nazwiskach 4 par . Podziękowania oraz Wielkie Gratulacje w szczególności dla mojego partnera @Wodzu1902 za możliwość wspólnej gry oraz ostateczne Zwycięstwo. Dzięki wszystkim, którzy poświęcili swój czas na zorganizowanie turnieju, robienie losowania, wstawianie oraz liczenie tabeli par, pomysłodawców oraz twórców grafik. Dzięki za wspólną grę Wszystkim ,z którymi mogłem zagrać w czasie tego Turnieju .
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu