⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa G zaproszenia rozesłane..
Powodzenia -
Liga -
Grupa F
- STARTPrzyczepności
-
@MARKO-ROIS i Adek Poldek
Poproszę o link do twojego partnera: Adek Poldek. Jak go wpisuję do znajiomych, żeby dodac to mam informację, że taki gracz nie istnieje. Wyślę mu niestety zaproszenie dopiero jak dostanę na niego namiary.
-
@Dovco_HandF PoldekMan
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@MARKO-ROIS i Adek Poldek
Poproszę o link do twojego partnera: Adek Poldek. Jak go wpisuję do znajiomych, żeby dodac to mam informację, że taki gracz nie istnieje. Wyślę mu niestety zaproszenie dopiero jak dostanę na niego namiary.
@PoldekMan sam do mnie napisał i wyjaśnił, że partner źle podał jego nazwę. Zdarza się, sprawa wyjaśniona.
-
-
Moja ściąga, pary wg alfabetu i tak wysyłam zaproszenia za chwilę:
@chudy1962 i @dpiotrowski218
@Dovco_HandF i @Majkelowich
@GracuSeK i @ProdannyPro
@Imx_PL i @Koshaolin
@Maestro292 i @Windstorm6
@MARKO-ROIS i @PoldekManGramy bez żadnej rozbudowy, treningu i czegokolwiek, wszystkie wartości składów mają być takie jak na początku tak i na końcu gry.
-
@chudy1962 i @dpiotrowski218
@Dovco_HandF i @Majkelowich
@GracuSeK i @ProdannyPro
@Imx_PL i @Koshaolin
@Maestro292 i @Windstorm6
@MARKO-ROIS i @PoldekManHistoria - Liga Klubów B
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > ALiga zalożona, zaproszenia wysłane, powiadomienia też, 3mam kciuki za wszystkich. Jest nas już 9, bardzo szybko, fajnie. Brakuje 3, oby dołączyli jak najszybciej. Powodzenia .
-
GRUPA J UTWORZONA
Zaproszenia wysłane, powiadomienia również, 9 managerów obecnie w lidze. Powodzenia wszystkim -
Grupa " I " Utworzona, Zaproszenia wysłane życzę wszystkim Powodzenia
-
Za chwilę rozsyłam zaproszenia, tylko pododaję wszystkich do znajomych
-
@łysy-bolcownik 23:16 A ja ciągle nie mam zaproszenia
-
-
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Start 03.01.2022 od 19:00 do 23:00
Rozesłałem przed 23, nie wiem czemu ktoś nie dostał, z niektórymi jeszcze pisałem o zasadach bo dotpytywali
-
Wszyscy dostali odświeżyłem i widzę tylko tylu w lidze
-
@łysy-bolcownik nie pierwszy raz zdarzają się takie opóźnienia w zaproszeniach. Jeśli każdemu wysłałeś to prędzej czy później dojdzie.
-
Nie mogę drugi raz wysłać, wyczyście ciasteczka, albo co.. wszyscy z mojej ligi mają status zaproszony
dołączył cogito
także zaproszenia macie
-
zaakceptowałem Twoją prośbę, zaproszenie też masz ode mnie, a dalej nie widzę Cię w lidze
-
@łysy-bolcownik wysłałem prośbę o dołączenie do ligi bo nie miałem zaproszenia a już prawie była pełna. Sam jakieś przytyki mi poprzednio dawałeś a dzieje się to samo, więc co? Miałem rację, że to nie była moja wina? Ale psy się łatwo wieszało po drugiej stronie barykady
Zagram byle czym, nie ma presji. Powodzenia wszystkim