⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
4 kolejka Grupy J
-
@jasiuk88 ale Ty wszystko sprawdzasz xd jejku, a miałem do Ciebie pisać priv, żeby się ugadać. Swoją drogą niecałą minutę przed mecze zmieniłem ustawienie i nie była pełna 11, ale dobrało dobrych i wygrałem. Ale zasady to zasady niech będzie, Ten -1 pkt przyjmuję, i tak jestem na plusie Swoją drogą dziwne to jest, że pomocnik nie na nominalnej pozycji, strzela bramkę i zostaje zawodnikiem meczu.
Swoją drogą kto u nas robi tabelki, Ty będziesz robił @jasiuk88?
-
@janex123 Grając 451/4231 z napastnikiem w pomocy to normalka, że ten będzie zawodnikiem meczu. Podobnie w przypadku 631B. Pomocnik w ataku przy 523 nie próbowałem tego. W przypadku 433 ofensywny pomocnik na boku ataku nieźle działa.
Dlatego kara, bo zwiększyłeś sobie szanse na zwycięstwo
-
@janex123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@jasiuk88 ale Ty wszystko sprawdzasz xd jejku, a miałem do Ciebie pisać priv, żeby się ugadać. Swoją drogą niecałą minutę przed mecze zmieniłem ustawienie i nie była pełna 11, ale dobrało dobrych i wygrałem. Ale zasady to zasady niech będzie, Ten -1 pkt przyjmuję, i tak jestem na plusie Swoją drogą dziwne to jest, że pomocnik nie na nominalnej pozycji, strzela bramkę i zostaje zawodnikiem meczu.
Swoją drogą kto u nas robi tabelki, Ty będziesz robił @jasiuk88?
Ja miałem robić, ale przez weekend mnie nie było, więc @jasiuk88 wrzucał, jeżeli chce to niech to robi dalej, a jeżeli nie to będę wrzucał tylko niech da znać
-
Dopóki organizator turnieju nie zatwierdzi kar nie uwzględniam ich w tabeli:
-
-
@łysy-bolcownik możesz wrzucać Ty ja będę prowadził i wrzucę jakbyś Ty nie mógł czy nie miał czasu
-
@janex123 tabelkę swoją mam ale wrzucać będzie Bolcownik. A trzeba było pisać na priv żebym nie wspominał o tym bo w sumie to -1 pkt tylko i nie robi to różnicy chociaż zabolalo że to akurat ten co nie jesy na pozycji strzelił gola i został zawodnikiem meczu
-
@pawełpaweł XDDD tylko tyle powiem, zwiększyłem sobie szansę na zwycięstwo? To przypadek, że ten pomocnik tak dobrze zagrał, ale ogólnie przeważnie grają piach czy pomocnik w ataku czy napastnik w pomocy przy 451/4231, jednostkowo jak tak zagrasz może Ci się udać, zagraj tak całą ligę zobaczymy jak będzie wtedy
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@janex123 tabelkę swoją mam ale wrzucać będzie Bolcownik. A trzeba było pisać na priv żebym nie wspominał o tym bo w sumie to -1 pkt tylko i nie robi to różnicy chociaż zabolalo że to akurat ten co nie jesy na pozycji strzelił gola i został zawodnikiem meczu
Tak jak mówię napisałbym ale szybki byłeś, a forum sprawdzałem dopiero jak wróciłem ze spotkania, tak jak mówiłem, tylko wszedłem zmieniłem z 541 na 523 taktyka była z wcześniejszego meczu i dwóch zawodników nie miałem w 11, ale tamtych dobrało dobrych. Gdybym w ogóle nie wszedł i nie zmieniał pewnie byś wygrał, a i w takim przypadku mi po prostu dopisało szczęście
-
Grupa K - 4 kolejka
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
Kolejka 5 grupa G
-
Kolejka 5 grupy J
-
-
@maniek_56 huzar z stb razem mają 15pkt a nie 17.
-
-
-
LIGA B 6 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 7 KOLEJKA
LIGA B TABELA PAR