⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Pierwsza kolejka w grupie H
-
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > D
Zgłaszam również podniesienie wartości przez gracza Peter boguse -21pkt
-
@sebastian-corby Cóż poradzić, bierzemy karę na klatę i walczymy dalej
-
Pierwsza kolejka w Grupie F za Nami
Tabela
-
@łuksal Oczywiście niektóre mechanizmy jak trening/sparing, nie wiem co tam Peter załączył są automatyczne. Ale walczcie dalej powodzenia życzę.
-
- kolejka w grupie H
-
LIGA B 2 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 3 KOLEJKA
LIGA B TABELA PAR -
@sebastian-corby treningi poszły z automatu, cóż poradzić, najlepszym się zdarza, nie mam do niego żadnych pretensji bo sam nieraz błędy popełniałem, tak musiało być i tyle
-
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@sebastian-corby treningi poszły z automatu, cóż poradzić, najlepszym się zdarza, nie mam do niego żadnych pretensji bo sam nieraz błędy popełniałem, tak musiało być i tyle
Dokładnie. Wiele rzeczy robi się automatycznie, z przyzwyczajenia. Trzeba na to uważać i robić w tym turnieju wszystko z pełną świadomością konsekwencji.
-
Pierwsza kolejka Grupy J
-
Ruszyła wczoraj i liga A:
-
@Imx_PL zagrał ze mna sparing (- 3 punkty oczywiście). Ale napisał do mnie, wziął na klatę błąd. Przeprosił, że się rozpędził. I na tym to między innymi właśnie polega, nie popełnia błędów ten, co nic nie robi. Błędy zdarzają się najlepszym, nie należy jednak użalać się nad sobą, tylko wyciągać wnioski na przyszłość i grać dalej jak @Imx_PL.
-
1 kolejka - grupa L
-
-
-
Grupa J - kolejka 2
-
Dostaję wiele zapytań w kwestii awansu do 2 rundy. Przypominam więc oficjalnie raz jeszcze:
Awans: 4 najlepsze pary z każdej grupy .
Nie grajcie sparingów, nie trenujcie zawodników i rozbudowujcie stadionu!
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > D
-
Tabela grupy G po 2 kolejkach