⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Droga społeczności @language-pl, czy coś pominąłem odnośnie zgłasanych kar? Jeśli tak proszę napisac tu i teraz, albo zamilknąc na zawsze Moim małym marzeniem jest, abyśmy w końcu zagrali turniej... bez żadnych kar .
@dovco_handf Nie wiem czy było zgłaszane, ale w grupie K też nastąpił jeden wzrost wartości. Nie jest to obecnie uwzględniane przy podawaniu wyników.
-
Grupa K - 6 kolejka
Kara: @borys2010 : - 15pkt - podniesienie wartości kadry
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@Marek-Overmars zgłaszał gracza fejsu86 który wyszedł wyżej przedstawionym składem na mecz w 1 kolejce.
Chciałem dodać, że z przyczyn osobistych tabela nie była aktualizowana ale wkrótce zostanie zaktualizowana. Dziś w nocy najpóźniej jutro wieczorem
Dostałem odnośnie wyżej wymienionego zdarzenia screeny:
https://ibb.co/p2TtSyQ
https://ibb.co/C2mW61G
Sprawa zamknięta, decyzja jak wyżej, naliczamy punkty karne i gramy dalej. -
@tristan1982 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa K - 6 kolejka
Kara: @borys2010 : - 15pkt - podniesienie wartości kadry
Kara zapisana i zaakceptowana .
-
-
Liga J
-
Liga G po 7 kolejkach
-
-
LIGA B KOLEJKA 8
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B KOLEJKA 9
LIGA B TABELA PAR -
-
-
@huligan-net @budynkks za podwyższenie wartości kadry o 2mln, 6 pkt karnych.
-
@dooshek said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@huligan-net @budynkks za podwyższenie wartości kadry o 2mln, 6 pkt karnych.
Kara zaakceptowana, proszę dodać w tabeli par.
-
-
@łysy-bolcownik w swojej tabeli nie odejmujesz pkt za mecze między sobą. A to dość ważne kwestia bo może to być na koniec różnica-6 (w przypadku dwóch zwycięstw) lub -4 (za 2 remisy). A w tak zaciętej grupie to może być różnica
-
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale najlepiej chyba w ogóle nie brać uwagi meczy pomiędzy graczami którzy wspólnie występują w parze. Takie dodawanie i odejmowanie, może skończyć się jakimiś błędami w końcowym rozrachunku i jak wspomniał @jasiuk88 może to zadecydować o końcowej pozycji danej pary.
-
@sebastian-corby O to wlasnie mi chodzi zeby nie brac uwagi tych gier wiec trzeba odejmowac pkt