⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@łowkiet-łukasz
Racja już poprawiam -
-
W gr. "L" zostały 3 kolejki - jest zacięta i wyrównana walka pomiędzy parami @Patrol32 @Zurkens a @tadziuu1 @Dziadu11 które obecnie punktowo zajmują razem 4 miejsce, które pozwoli grać na kolejnej rundzie. Pierwsza z wymienionych par zaczynała od -21 pkt i pięknie pokazują, że to wcale nikogo nie przekreśla.
-
LIGA B 20 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 21 KOLEJKA
LIGA B TABELA PAR -
W Grupie H już wszystko rozstrzygnięte.
Awansują pary:
@Everlast933 z @Size43
@Dooshek z @Apsu88
@Wodzu1902 z @Mateusz-Nujo
@budynkks z @huligan-net@Dovco_HandF jak będzie potrzeba mogę być moderatorem w kolejnej rundzie.
-
-
-
@Dovco_HandF jeżeli zajdzie taka potrzeba można mnie wziąć pod uwagę jako PMa w następnej rundzie
-
@Dovco_HandF w drugiej rundzie również mogę być PM
-
@Dovco_HandF ja też się pisze na PM jeśli są wolne miejsca jeszcze
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Moderatorzy lig: 12
@Dovco_HandF - Liga A
@Ochroniarz_123 - Liga B
@xSilverGhost - Liga C
@Sebastian-Corby - Liga D
@Łysy-Bolcownik - Liga E
@Dino-Ligenza - Liga F
@Docencik - Liga G
@Dooshek - Liga H
@kinio11 - Liga I
@maniek_56 - J
@tristan1982 - K
@Ravvuu L
@dpiotrowski218 (rezerwa, ewentualnie 2 runda)
@Dziadu11 (rezerwa, ewentualnie 2 runda)
@jasiuk88 (rezerwa, ewentualnie 2 runda)Panowie @dpiotrowski218, @Dziadu11 i @jasiuk88 proszę o potwierdzenie chęci założenia lig w 2 rundzie MPP 2022, jako że zostaliście rezerwowymi w 1 rundzie
-
@dovco_handf ja jeżeli awansuje to oczywiście potwierdzam
-
Ja też biorę się za założenie jednej z lig w 2 rundzie .
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@Dovco_HandF ja też się pisze na PM jeśli są wolne miejsca jeszcze
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@Dovco_HandF w drugiej rundzie również mogę być PM
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@Dovco_HandF jeżeli zajdzie taka potrzeba można mnie wziąć pod uwagę jako PMa w następnej rundzie
@dpiotrowski218, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@Dziadu11, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G@Language-pl potrzeba jeszcze jednego pewniaka do założenia ligi oraz dwóch-trzech rezerwowych. Jak się nie załapią na założenie lig, w przypadku awansu do 3 rundy, w pierwszej kolejności założą tam ligi.
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf ja jeżeli awansuje to oczywiście potwierdzam
Dziękuję .
-
Nie widziałem dawno tabeli z grupy C więc wrzucę, pkt karnych nie ma więc nie wpisywałem ich do tabeli
-
Panowie, powiedzcie kiedy rusza druga runda? A może dokładniej kiedy teoretycznie mają być zakładane ligi? Przy założeniu, że awansuję w swojej parze, to chętnie podejmę się PM. Kwestia tylko, który to miałby być dzień.
Dziękuję.
-
U mnie standardowo, jeżeli będzie taka potrzeba mogę w każdej chwili założyć ligę, z tym że tym razem będzie to w godzinach między 19 a 20.
-
Może by uniknąć problemów z zapraszaniem można ligę założyć wcześniej. Poczekać z 2h aż ludzie z mojej grupy wyślą zgłoszenie do ligi i po prostu usiąść i zaakceptować prośby, a tym co nie przykładają uwagi i jest im obojętny wybór zespołu, a co za tym idzie nie wyślą zgłoszenia zrobić to samemu.
-
@łysy-bolcownik jak awansuje i będę PM to będę miał na uwadze aby założyć lige odpowiednio i wysłać zaproszenie aby "uniknąć" pretensji i sytuacji jak podczas zakładania naszej ligi. Grunt to fair play i traktowanie uczestników równo. Ale będę miał Twój pomysł na uwadze chociaż wątpię że się sprawdzi bo nie kazdy odwiedza forum plus myślę że nie każdy tak wyczeka a sądzę że w tej rundzie dobór drużyny będzie miał duży wpływ i dawał przewagę patrząc chociażby na to jak wyrównana jest już teraz rywalizacja w większości grup