⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Nie widziałem dawno tabeli z grupy C więc wrzucę, pkt karnych nie ma więc nie wpisywałem ich do tabeli
-
Panowie, powiedzcie kiedy rusza druga runda? A może dokładniej kiedy teoretycznie mają być zakładane ligi? Przy założeniu, że awansuję w swojej parze, to chętnie podejmę się PM. Kwestia tylko, który to miałby być dzień.
Dziękuję.
-
U mnie standardowo, jeżeli będzie taka potrzeba mogę w każdej chwili założyć ligę, z tym że tym razem będzie to w godzinach między 19 a 20.
-
Może by uniknąć problemów z zapraszaniem można ligę założyć wcześniej. Poczekać z 2h aż ludzie z mojej grupy wyślą zgłoszenie do ligi i po prostu usiąść i zaakceptować prośby, a tym co nie przykładają uwagi i jest im obojętny wybór zespołu, a co za tym idzie nie wyślą zgłoszenia zrobić to samemu.
-
@łysy-bolcownik jak awansuje i będę PM to będę miał na uwadze aby założyć lige odpowiednio i wysłać zaproszenie aby "uniknąć" pretensji i sytuacji jak podczas zakładania naszej ligi. Grunt to fair play i traktowanie uczestników równo. Ale będę miał Twój pomysł na uwadze chociaż wątpię że się sprawdzi bo nie kazdy odwiedza forum plus myślę że nie każdy tak wyczeka a sądzę że w tej rundzie dobór drużyny będzie miał duży wpływ i dawał przewagę patrząc chociażby na to jak wyrównana jest już teraz rywalizacja w większości grup
-
@language-pl
@misiek1908_5 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:Panowie, powiedzcie kiedy rusza druga runda? A może dokładniej kiedy teoretycznie mają być zakładane ligi? Przy założeniu, że awansuję w swojej parze, to chętnie podejmę się PM. Kwestia tylko, który to miałby być dzień.
Dziękuję.
Ruszamy z drugą rundą w dniu 31 stycznia 2022 roku (poniedziałek).
Wkrótce więcej szczegółów.
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
U mnie standardowo, jeżeli będzie taka potrzeba mogę w każdej chwili założyć ligę, z tym że tym razem będzie to w godzinach między 19 a 20.
@misiek1908_5 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Panowie, powiedzcie kiedy rusza druga runda? A może dokładniej kiedy teoretycznie mają być zakładane ligi? Przy założeniu, że awansuję w swojej parze, to chętnie podejmę się PM. Kwestia tylko, który to miałby być dzień.
Dziękuję.
@dpiotrowski218, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@Dziadu11, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
@łysy-bolcownik -
Nie wiem nie znam się zakładam za każdym razem jak jest turniej (zgłaszam się na PM zawsze nawet jak są rozlosowane zespoły i przydzielone) chyba jeszcze nikt nie mial żadnych pretensji wysyłam wcześniej info o której będą zaproszenia w osm po wysłaniu też wysyłam każdy dostaje zaproszenie w ciągu minuty nikt nie ma pretensji do mnie a to, jak kto podejdzie do tego czy wejdzie w tym czasie czy później to już kwestia indywidualna i w to nie wnikam
-
@dovco_handf OK, dziękuję. W takim razie zgłaszam się na potencjalnego PM, jeśli awansuję w swojej parze do kolejnej rundy
-
Grupa K - 19 kolejka
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
Niestety muszę zrezygnować w drugiej rundzie z PM.
-
@dpiotrowski218 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Niestety muszę zrezygnować w drugiej rundzie z PM.
@Dovco_HandF mogę zastąpić @dpiotrowski218
-
Również mogę założyć ligę w drugiej rundzie
-
-
-
W grupie G już wszystko jasne pierwsze cztery zespoły (zielone) mają awans gratulacje dla wszystkich, odpadającym życzę szczęścia za rok
-
-
LIGA B 21 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 22 KOLEJKA OSTATNIA
LIGA B TABELA PARNa ten moment awans mają 3 pary : @Kuba1523 @Bananowy991 @KomendaNuta @Ochowiak @mikina_1 @ochroniarz_123. Przed ostatnia kolejka walka o 4 premiowane awansem miejsce będzie zacięta gdyz @kokojumbo123 i @Krakersina grają mecz między sobą i w przypadku 6 pkt pary @Karol-KŁOSOWSKI i @Pawel-Wis zadecyduje miejsce najwyższe gracza w tabeli