⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa K - 20 kolejka
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
@dovco_handf @Dziadu11 nie wychodzi z grupy, natomiast ja mogę być Moderatorem ponownie jeśli jest potrzeba
-
-
@ravvuu said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf @Dziadu11 nie wychodzi z grupy, natomiast ja mogę być Moderatorem ponownie jeśli jest potrzeba
Widzę, dzięki wielkie, wpisuję cię na listę rezerwowych Moderatorów .
-
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
-
Grupa J w pigułce;
Awans - @Damiś27 & @Mormo666 , @grzechu111 & @maniek_56, @Fiszkinho & @Mateusz lewandowski4
Brak awansu - @Przemo97 & @kordianek98
Jutro decydujące starcia co do awansu z czwartego miejsca pomiędzy parami @huzar-shakir & @stb411 a @pawel02121 & @k0siorororo -
@dovco_handf
Widzę że jest nie uwzględnione spotkanie między mną a partnerem z drużyny @Koshaolin . Proszę o dodanie do następnej tabelki. Walka ostra w grupie -
LIGA B 22 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B TABELA PARAwans wywalczyli :
@kuba12345678 @Bananowy991
@KomendaNuta @Ochowiak
@mikina_1 @ochroniarz_123
@Krakersina @kokojumbo123
Brak awansu
@Pawel-Wis @Karol-KŁOSOWSKI
@wojciech-wieland @karolgadziejewskiW tym miejscu chciałem jeszcze raz podziękować za walkę parom które nie awansowały i pochwalic parę @Pawel-Wis i @Karol-KŁOSOWSKI brakło niewiele panowie super walka to zaszczyt rywalizować z takimi graczami jak wy jeszcze raz wielkie brawa parom które awansowały lecimy dalej trzeba dać ogień w następnych rundach powodzenia dla wszystkich
-
3 pary nadal w walce o dwa miejsca premiowane awansem. Parze @GracuSeK & @ProdannyPro dziękujemy za piękne i zacięte pojedynki przez całą rundę. -
Końcowe wyniki
-
20 Kolejka Gr. C
-
W grupie E prawie wszystko już jest jasne;)
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
Grupa K - 21 kolejka
-
Koniec zmagań w gr "L"
-
Grupa J - ostatnia i decydująca kolejka w kwestii awansu ostatniej pary. Jako ostatnia para awans uzyskują @pawel02121 & @k0siorororo
Dziękuję wszystkim za całą ligę, za wysoki poziom, walkę od pierwszej do ostatniej kolejki, gratuluję awansów oraz dziękuję za walkę tym którym się nie udało. Ale przede wszystkim podziękowania dla mojego niezawodnego partnera @grzechu111 -
Tabela Końcowa Grupy I
Do Kolejnej Rundy Awansują :
@kinio11 i @Tomasz Rosolek
@Krzh98 i @qwerty_03
@Josue-Antonio i @OnlyDybi
@wasiu98 i @Tomek-K -