⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@fiszkinho said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
A powód jaki podałem jest jaki jest bo nie chciałem nikogo oczerniać ani sugerować, że kolega Mateusz oddawał mecze itp.
Czyli uważasz że Mateusz oddawał mecze albo coś podobnego?? 🤨
-
@fiszkinho said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Panowie wiem że wyszło niezbyt fajnie i przyznaje się do błędu i nie musicie na mnie naskakiwać. Zastosowałem się jedynie to tego co pisze w regulaminie i wziąłem to do siebie zbyt dosadnie i zbyt pochopnie podjąłem decyzje. Nie miałem w zamiarze zorganizowania takiego zamieszania jakie teraz wyszło. Skoro ja zapisywałem nas jako parę to wziąłem za pewne to, że mogę chcieć zmienić partnera, ponieważ nie jest to do końca wyjaśnione, kto i w jaki sposób może zmienić partnera. A powód jaki podałem jest jaki jest bo nie chciałem nikogo oczerniać ani sugerować, że kolega Mateusz oddawał mecze itp.
Musimy na Ciebie naskakiwać, bo prezentujesz bardzo niesportowe zachowanie. Możliwość zmiany partnera jest brana pod uwagę w sytuacji awaryjnej, a nie kiedy Tobie szło, a kolega z pary grał słabiej i do tego mógł Cię narazić na punkty karne.
To naprawdę musi wyglądać niesmacznie z punktu widzenia Twojego "kolegi" z pary.
-
@pawełpaweł nie tylko z jego punktu widzenia, z punktu widzenia neutralnego obserwatora jakim jestem to też nie wygląda zbyt dobrze
-
@łuksal Exactly
-
Dla mnie sprawa jest prosta :"Koledzy" muszą wspólnie rozegrać kolejną rundę.
-
@pawełpaweł nie muszą bo Fiszkinho został zdyskwalifikowany, strona wcześniej jest ta decyzja
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł nie muszą bo Fiszkinho został zdyskwalifikowany, strona wcześniej jest ta decyzja
Dzięki. Niezbyt dokładnie prześledziłem temat.
-
-
@toomanyways no już wiadomo że w grupie E będzie edit Kontaktowałem się z Mateuszem bo znalazłem mu potencjalnego zastępcę i wiem od niego że ma już zmiennika na 2 rundę tylko ma problemy z zalogowaniem na forum (swoją drogą dość dużo osób je ma, tak zauważyłem)
-
@toomanyways Dzięki Mistrzu!!! Tym razem zgrabna wschodnia nuta retro zamiast techno w tle
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@toomanyways no już wiadomo że w grupie E będzie edit Kontaktowałem się z Mateuszem bo znalazłem mu potencjalnego zastępcę i wiem od niego że ma już zmiennika na 2 rundę tylko ma problemy z zalogowaniem na forum (swoją drogą dość dużo osób je ma, tak zauważyłem)
Najłatwiej działać na forum przez PC chyba.
-
@łuksal Mateusz powinien zagrać z wybranym przez siebie człowiekiem w parze, zamiast z fiszkinho, tylko to wciąż nie może być nikt, kto grał wcześniej w tegorocznej edycji MPP. Dobrze rozumiem?
-
@fiszkinho Zakpiłeś z partnera I dobrze że w nagrodę dostajesz gonga.Może dzięki Tobie niektórzy zaczną bardziej uważniej czytać regulamin i nie będą odwalać takich cyrków jak Ty,choć świat OSM niejednokrotnie przekonał się co tu można zrobić nietaktownie, np .opuścić bitwę w jej trakcie czy też zmienić grupę podczas turnieju .
Summarum dzięki i Tobie być może w końcu coś się poprawi w tych kwestiach.
-
@pawełpaweł said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@łuksal Mateusz powinien zagrać z wybranym przez siebie człowiekiem w parze, zamiast z fiszkinho, tylko to wciąż nie może być nikt, kto grał wcześniej w tegorocznej edycji MPP. Dobrze rozumiem?
Tak.
-
@toomanyways błąd w gry G zamiast pary Pako Sierak powinni być Wodzu Mateusz Nujo
@pb1984 Proszę:
-
@language-pl
Informacja od Organizatorów:W odpowiedzi na zamieszanie po 1 rundzie w parze: Mateusz-lewandowski_4 & fiszkinho, aby uniknąć podobnych kontrowersyjnych sytuacji ze zmianą jednego z partnerów bez jego zgody wprowadzamy modyfikację punktu w Regulaminie, aby precyzyjnie określić kiedy może nastąpić taka wymiana:
+W każdej chwili można wymienić partnera w parze bez podania przyczyny w rundach eliminacyjnych, pod warunkiem, że nie grał on wcześniej w innej parze, ale nie przejmuje on punktów zdobytych przez poprzednika i zaczyna grę z zerowym dorobkiem punktowym. W przerwie między rundami oraz w finale wymiany zawodnika nie można dokonać. Przy zmianie wymagana jest zgoda obu graczy. Zgody nie potrzeba, jeśli jeden z graczy nie logował się do gry dłużej niż 3 dni.
Prosimy z rozmysłem dobierać sobie partnerów do gry.
-
Grupa A zostanie założona pomiędzy 20 a 20:30 I tak też będą wysłane zaproszenia.
-
@pb1984 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@toomanyways błąd w gry G zamiast pary Pako Sierak powinni być Wodzu Mateusz Nujo
@pb1984 Proszę:
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
Moderatorów Lig proszę o informację na forum odnośnie godziny założenia ligi.
-
@dovco_handf ja już podałem: Grupa A pomiędzy 20 a 20:30
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
Ligę założę tradycyjnie kilka minut po 21-ej. Zaproszenia wyślę w ułamku jednej sekundy do wszystkich, za pomocą zapraszenia znajomych do gry.
@Dovco_HandF i @Majkelowich
Mateusz-lewandowski_4 i Królikos
@beyah1985 i @PawełPaweł
@Docencik i @krystian16061994
@cogito i @Bolesław-Chrobry
@ShakiBoy i @Prezes-Kukito