⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@misiek1908_5 taka informacja dla Ciebie ze Twoja tabela nie jest prawidlowa. W przypadku takiej samej ilosci pkt decyduje kto ma wyzsze miejsce w tabeli. Tak wiec na czele powinna byc para piotreks i Korsarz nastepnie Ty z bulbazaurem, pozniej Mati z Daxidoo (sorry Xin Li), nastepnie Nawalka z Kotem, pb z konixem i dopiero na konczy Imx z Koshaolinem. Co prawda narazie nie jest to duza roznica ale lepiej od poczatku wrzucac poprawnie tabele
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@misiek1908_5 taka informacja dla Ciebie ze Twoja tabela nie jest prawidlowa. W przypadku takiej samej ilosci pkt decyduje kto ma wyzsze miejsce w tabeli. Tak wiec na czele powinna byc para piotreks i Korsarz nastepnie Ty z bulbazaurem, pozniej Mati z Daxidoo (sorry Xin Li), nastepnie Nawalka z Kotem, pb z konixem i dopiero na konczy Imx z Koshaolinem. Co prawda narazie nie jest to duza roznica ale lepiej od poczatku wrzucac poprawnie tabele
Jak jesteś taki dokładny ,to napisz moją nazwę dokładnie
-
-
Grupa E wystartowała. Nie zapomniałem się ustawić, ale...dostałem na starcie czerwo już w 8' minucie i posiadanie piłki 30%-70% mówi samo siebie, dotkliwa porażka, gratki dla Królikos. W pozostałych meczach 1:0, 0:1, albo 1:1.
-
GRUPA D 1 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 2 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
Grupa C - 1 kolejka
-
@masahito_balbazur proszę bardzo tu mniej chodzi o dokładne nazwy badziej o ogólną tabelę i jej kolejność, co jest ważniejsze niż dokładna Twoja nazwa a swoją drogą wolałem jednak Twój poprzedni nick
-
@jasiuk88 daj ludziom żyć a nie dopierdzielasz im się od pierwszej kolejki do tabel
-
@sebastian-corby ja tylko poprawiam go bo jednak jak nie patrzeć to dane w tej tabelce dość ważne są
-
@gorkins ja nie rozumiem za bardzo o co chodzi. Chłopak wrzucił tabelę z błędną kolejnością i tylko przypomniałem mu aby na przyszłość wiedział a tu czuje się jakbym jakoś rzucał go strasznie. Oczywiście ja też mogę się pomylić i już błąd widzę i dzięki za zwrócenie uwagi
-
@jasiuk88 pamiętaj na przyszłość !..niewybaczalne
-
W naszej grupie pomiędzy przedostatnią parą w tabeli par, a pierwszą różnica wynosi jak na razie tylko 3 punkty, a to znaczy, że jeszcze ostatni mogą być pierwszymi...
-
-
GRUPA D 2 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 3 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
-
@masahito_balbazur said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Jak jesteś taki dokładny ,to napisz moją nazwę dokładnie
Przyznam szczerze, że gdyby nie to, że grałem w AMP i PAM, to też miałbym problem, żeby z pamięci poprawnie napisać Twoją nazwę dokładnie
-
Grupa A kolejka 3