⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
-
U nas posortowało się ostro wszystko, i tak pewnie będzie często, szalenie wyrównana grupa.
-
GRUPA D 3 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 4 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PARW meczu moim z @Bananowy991 wszystko jest ok wynik, wysoki gdyz 433a zmiotlo taktykę Bananowego z 325 wszyscy gracze na pozycjach w razie jakich kolwiek niejasnowsci mogę wstawić również SS z meczu
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
U nas posortowało się ostro wszystko, i tak pewnie będzie często, szalenie wyrównana grupa.
Grupę mamy ciężką i każdy pojedynczy mecz tutaj jest już wyzwaniem.
-
Niestety dziś nie mam czasu na wstawienie reszty,dlatego tylko tabela.
-
3 kolejka Grupy C
-
Po pierwszej kolejce po prostu posortowałem od najwyższych cyfry w kolumnie SUMA i nie przyszło mi do głowy nawet, żeby sprawdzać pozycje w tabeli. Słuszna uwaga, teraz będę zwracał uwagę. Na samym końcu, to może mieć istotne znaczenie przy wyrównanych grupach. Ale fakt, niecelowo to zrobiłem.
-
Grupa A kolejka 4
-
@tomcioo81 widzę właśnie że kolega z Sparty podniósł wartość. Czekam na oficjalna decyzje w sprawie kary i uwzględnie w tabeli
-
Dostałem właśnie zgłoszenie, że gracz @PoldekMan
wystawił 5 graczy nie na swoich pozycjach (-5pkt)
-
-
GRUPA D 4 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 5 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
W naszej grupie różnice nadal tyci tyci, co znaczy, że po jednej kolejce ostatni mogą być pierwszymi:
-
4 kolejka grupy C - 20 bramek w tej kolejce.
-
@maniek_56 vs @OnlyDybi co za hokejowy wynik! Rzadko takie wyniki padają w naszych zawodach .
-
5 kolejka za nami
-
@dovco_handf po serii meczów z małą ilością bramek trzeba było dac przykład i rozruszać towarzystwo a na poważnie to rzadko rzeczywiście się zdarza taki wynik w takich ligach.
-
@maniek_56 W prawdziwych turniejach typu Mistrzostwa Świata, większość spotkań to under 2,5.