⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@mateusz-lewandowski_4 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Witam.
Wybaczcie, że trzymałem was w niecierpliwości, ale były poważne problemy, to już nie istotne. Wracając chciałbym podziękować tym wszystkim, którzy stali za mną murem. Chciałbym też zgłosić na drugą rundę siebie oczywiście i krolikosa.Poproszę o namiary do tego gracza, nie mogę go dać do znajomych jako krolikos czy krolikosa...
-
@dooshek said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa H prawdopodobnie 19:30 - 20. Jak się nic nie spierniczy miłego dnia pany.
Dzięki i 3mamy kciuki, żeby wszystko było OK .
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
Liga zostanie założona w godzinach 21:00 - 21:20Elegancko! Dzięki .
-
Chyba o tego pana chodzi
-
@ochroniarz_123 nawet na pewno
-
Ligę założę koło godziny 19
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Chyba o tego pana chodzi
Mega dzięki za pomoc w ustaleniu toższamości nowego gracza.
Właśnie dodałeś Królikos do Znajomych!
Królikos -
-
(fiszkinho zastąpiony przez Królikos w grupie E)Instrukcja założenia ligi wg @Dino-Ligenza wg 1 rundy:
Start 31.01.2022 od 19:00 do 23:00
Przechodzimy na wolny slot/profil, następnie utwórz ligę, Gra uraczy Nas takim o to widokiem.
Na powyższej liście wszystkich lig w kolejności alfabetycznej szukamy tej jedynej, a mianowicie Historia - Liga Klubów A Wybieramy ją!
W pierwszej kolejności zmieniamy nazwę ligi, naciskając na ten mazak w okręgu (na powyższym przykładzie jest liga G) zmieniamy nazwę według listy poniżej:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > H
Teraz najistotniejsza praca przed Nami, mowa o ustawieniach ligi wybieramy:
i ustawiamy według poniżej grafikiGdy jesteśmy pewni ustawień, naciskamy: Potwierdź
Pozostało Nam tylko wybrać klub, którym chcemy zagrać i potwierdzić założenie ligi klikając w gra zapyta, czy aby na pewno chcesz założyć ligę —> TAK
Jak zaprosić graczy w 1 sekundzie? Należy wyczyścić listę znajomych i nanieść na nią tylko uczestników waszej ligi. Wtedy za naciśnięciem czarodziejskiego klawisza jak widać na załączonym obrazku - wszyscy jednocześnie otrzymają zaproszenia:
-
Nie wyszukuje mi gracza Tomek-K. Jaki on ma nick ?
-
-
Grupa G w komplecie:
-
Grupa D założona zaproszenia wyslane wiadomości na skrzynkę też w razie problemów poproszę o wiadomość powodzenia
-
Grupa F założona. Wszyscy dostali wiadomość prywatną. Widzę, że grupa się zapełnia. Wszystkim życzę powodzenia i pasjonującej rozgrywki.
-
Liga A założona! Zaproszenia wysłane rowno o 20:00 do wszystkich liczę że nie będzie żadnych reklamacji o 20:03 prawie całą liga już była pełna o 19:45 wszyscy gracze zostali poinformowani o której będą zaproszenia. Powodzenia
-
-
@ochroniarz_123 tak sądziłem że cyferki przypadkiem pomylone... dzięki.
-
Grupa B założona, zaproszenia rozesłane a info na priv poszło.