⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Dobra nikt nie chce wrzucać, a trzeba już punkty zacząć liczyć na poważnie, więc skoro i tak zacząłem robić tabelkę to będę dalej wrzucał.
Grupa G:
-
Krzh98 i qwerty_03 jeszcze nie grali bezpośredniego meczu ze sobą.
-
-
Jutro półmetek i będzie pełny obraz, tego, co się dzieje, co się działo i co się dziać może:
-
-
10 kolejek grupy C, jutro półmetek - widać że walka będzie trwała do końca.
-
@łysy-bolcownik ja wrzucałem co kilka dni jak tylko znalazłem chwilę Wrzucam teraz punkty z półmetku ligi, ale śmiało możesz wrzucać Ty
Grupa G na półmetku
-
Polowa rozgrywek w grupie A za nami czyli 11 kolejka. Sytuacja wyglada nastepujaco:
Na czele ja z Troczkiem z przewaga 7 pkt nad Toomcio i Rhetem. Za nimi z 29 pkt gorkins oraz Koło Manolo. Tuz za strefa awansu z 22 pkt Szeregowiec oraz bykuDumaWarmii. Z 1 pkt straty do nich Ochowiak oraz KomendaNuta. Na ostatnim miejscu para Polsh Sparta Atonex oraz coolesha ktorzy gdyby nie pkt ujemne bylli by blisko miejsca 4go. Indywidualnie Toomcio prowadzi za nim ja z Troczkiem. Roznice niewielkie to bedzie walka do ostatniej kolejki.
-
GRUPA D KOLEJKA 10
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 11
GRUPA D TABELA PAR -
@dovco_handf "Jutro półmetek i będzie pełny obraz, tego, co się dzieje, co się działo i co się dziać może"
Na pewno będzie ciekawie do końca, a to w tym turnieju jest najważniejsze.
-
-
Na czele w strefie awansu trzy pary, ( @Bolesław-Chrobry & @cogito, @beyah1985 & @PawełPaweł, @Dovco_HandF & @Majkelowich ) gdzie partnerzy grają równo na podobnym wysokim poziomie, w tej niezwykle wyrównanej lidze, co widać na drugim z obrazków. Różnica pomiędzy 1 miejscem a 6 szóstym to tylko 1 punkt! Pozostałe pary: @Prezes-Kukito & @ShakiBoy, @Królikos & @mateusz-lewandowski_4, @Docencik & @krystian16061994) muszą się brać do roboty, jak chcą jeszcze powalczyć o awans. Pierwsze trzy pary zaczynają lekko odjeżdżać w siną dal...
-
GRUPA D KOLEJKA 11
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 12
GRUPA D TABELA PAR -
Połowa rywalizacji w Grupie C - narazie samotnie uciekająca para @grzechu111 & @maniek_56, za nimi pościg trzech par między którymi są zaledwie 3 pkt różnicy! @Bartmanho & @gabkazmc , @xSilverGhost & @Babaduk-Sarri oraz @Josue-Antonio & @OnlyDybi . Dwie ostatnie pary mają ostatni dzwonek aby zacząć punktować i włączyć się do walki o awans. Tak czy inaczej czeka nas ciekawa walka o awans a przecież to już albo dopiero półmetek
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Na czele w strefie awansu trzy pary, ( @Bolesław-Chrobry & @cogito, @beyah1985 & @PawełPaweł, @Dovco_HandF & @Majkelowich ) gdzie partnerzy grają równo na podobnym wysokim poziomie, w tej niezwykle wyrównanej lidze, co widać na drugim z obrazków. Różnica pomiędzy 1 miejscem a 6 szóstym to tylko 1 punkt! Pozostałe pary: @Prezes-Kukito & @ShakiBoy, @Królikos & @mateusz-lewandowski_4, @Docencik & @krystian16061994) muszą się brać do roboty, jak chcą jeszcze powalczyć o awans. Pierwsze trzy pary zaczynają lekko odjeżdżać w siną dal..
Przydatna umiejętność każdego wojownika: "Chowanie pompek do taktyki przeciwnika na stojąco", że tak sobie pozwoliłem sparafrazować Huzarka
-
Tak całkiem serio pisząc, to tutaj oczywiście wszystko jest możliwe, ale co najciekawsze, to odbijanie się od dna przez pary które trochę zaspały na początku, albo wręcz całą pierwszą rundę przespały, a potem odbijają się od dna, pomimo że na półmetku mają mało punktów i słabe morale kadr drużyn, które prowadzą. Tak też się zdarza.
-
-