⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
-
Grupa A kolejka 12. Para Szeregowiec i BykuDumaWarmii jako pierwsza para maja juz 2 mecze miedzy soba rozegrane. Ja dzis wchodze na statek i postaram sie wrzucac tebele w miare na biezaco ale ciezko powiedziec jak bedzie z czasem i dostepem do internetu to jak bede wrzucal co 2 dni to prosze o wyrozumialosc Ewentualnie jak nie bede w stanie wrzucac to przekaze ta przyjemnosc Troczkowi
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa A kolejka 12. Para Szeregowiec i BykuDumaWarmii jako pierwsza para maja juz 2 mecze miedzy soba rozegrane. Ja dzis wchodze na statek i postaram sie wrzucac tebele w miare na biezaco ale ciezko powiedziec jak bedzie z czasem i dostepem do internetu to jak bede wrzucal co 2 dni to prosze o wyrozumialosc Ewentualnie jak nie bede w stanie wrzucac to przekaze ta przyjemnosc Troczkowi
No kilo wody pod stopą ,marynarzu
Albo stopy wody pod kilem,czy jakoś tak -
-
GRUPA D KOLEJKA 12
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 13
GRUPA D TABELA PAR -
Grupa A kolejka 13
-
-
-
@misiek1908_5 said in
Powyższa tabela właściwa, uwzględnia wczorajszy mecz w parze (Xin Li - Mati). Miałem po prostu problem z edycją poprzedniego postu. -
Grupa C - 12 kolejek za nami, teraz tylko tabelka na szybko.
-
-
@tomcioo81 racja, wybacz za przeoczenie. Robiłem na szybko screeny i wrzucalem w hotelu w Turcji jak byłem po 14 godzinach w podróży i dziś obiecuje to poprawić
-
GRUPA D KOLEJKA 13
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 14
GRUPA D TABELA PAR -
No i jest ta 13-ta kolejka, dla połowy szczęśliwa, a dla drugiej połowy pechowa... poza jednym meczem w parze.
-
Grupa A kolejka 14
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
No i jest ta 13-ta kolejka, dla połowy szczęśliwa, a dla drugiej połowy pechowa... poza jednym meczem w parze.
Dla mnie jak zawsze szczęśliwa. Pomimo porażki. Zwycięstwa to punkty ugrane utartym schematem, a porażki bywają cenną lekcją. Nie zawsze ten kto ryzykuje, pije szampana. Czasem potrafi to wyjaśnić żółty sędzia. Pomarańczowy nie musi wchodzić do gry