⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa C - 14 kolejka
-
-
Grupa A kolejka 15
Zadna z par nie odpuszcza. Nawet para z Sparty pomimo minusowych punktow stara sie walczyc do konca, brawo dla nich Indywidualnie @Szeregowiec zlapal kapitalna forme i wysunal sie na czolo wyscigu Za nim ja z @Tomcioo81 gonimy dzielnie Bedzie walka do konca o awans!
-
-
GRUPA D KOLEJKA 15
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 16
GRUPA D TABELA PAR -
Zobaczcie jak szalenie zacięte tu odbyły się mecze!
-
Kolejka 16 grupa A. Szeregowiec i BykuDumaWarmii ostro wlaczyli sie do gry o awans! Miedzy 1 a 4ta para tylko 9 pkt roznicy... chociaz i kolejne pary nie odpuszczaja chociaz z kazda kolejka bedzie ciezej punkty odrabiac
-
@dovco_handf "W tej lidze jeszcze nikt nie powiedział ostatniego słowa:"
Mój defensywny pomocnik, niejaki Zito powiedział prawie przedostatnie słowo łapiąc dzisiaj kontuzję na 5 spotkań.
-
-
-
-
GRUPA D KOLEJKA 16
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 17
GRUPA D TABELA PAR -
GRUPA C 16 kolejek za nami a z każdą kolejną robi się coraz ciekawiej. Para @krekersina & @kokojumbo123 wzięli do siebie ostatni gwizdek i w pełni włączyli się do walki o awans Tak więc narazie jedna wielka niewiadoma, będzie ciekawie do samego końca
-
@beyah1985 Zaliczyliśmy dzisiaj najlepszą kolejkę w tegorocznym MPP. Obaj wygraliśmy na wyjeździe przeciwko bardzo mocnym zawodnikom. Tak się podnieciłem, że zaraz chyba znowu sobie zmienię partnera w MPP
-
@beyah1985 Tak serio pisząc, to się gościu ogarnij, bo zaczynasz mnie wkur***ć.
-
Przepraszam za swój francuski, ale nie mam innych możliwości technicznych, żeby dotrzeć jakoś do swojego "partnera". Partnera, który skutecznie i z pełną premedytacją podnosi mi ciśnienie.
-
-
@pawełpaweł ale czemu masz docierać? Ma 21 pkt i jest może nie na czele ale gdzieś w środku tabeli. Wy narazie macie awans a do tego pkt minusowych nie zbiera więc nie wiem czemu się tak denerwujesz.
-
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł ale czemu masz docierać? Ma 21 pkt i jest może nie na czele ale gdzieś w środku tabeli. Wy narazie macie awans a do tego pkt minusowych nie zbiera więc nie wiem czemu się tak denerwujesz.
Z Tobą jest ten sam problem co z @beyah1985 i nie tylko. Momentami traktujecie tę grę zbyt poważnie. Nigdy serio nie miałem zamiaru zmieniać partnera w MPP. Co więcej chętnie zagram z @beyah1985 za rok w MPP. Problem polega na tym, że mój kolega się na mnie obraził ze dwa tygodnie temu za drobny żart o zmianie partnera i moja prowokacja na forum była jedynym sposobem, żeby się do mnie odezwał i żebyśmy sobie coś wyjaśnili. Prowokacja się udała. @beyah1985 się odezwał, a reszta już pozostaje między nami