-
girişte Gamebasics beyaz ekranda durup bir süre sonra atıyor
-
-
@alonedark1905 Merhaba, cihazınızın modeli ve iOS sürümünüzü yazar mısınz?
-
-
merhaba iphone 6 kullanıcısıyım sanırım yeni sürümden sonra bize yol verdiler oyundan atıp duruyor sürekli.
-
This post is deleted!
-
@revengeiscoming ıphone 7 kullanıyorum düne kadar hiçbir sıkıntım yoktu ancak dünden beri oyuna giremiyorum oyunu açıyorum gamebasics ekranı geliyor hemen ardından atıyor her şeyi denedim ama olmuyor hemen atıyor şunu çözün lütfen
-
@revengeiscoming 12.5.5 İphone 6 plus
-
İphone 6 kullanıyorum. İOS sürümü 12.5.5 düne kadar hiçbir sorun yoktu. Son güncellemeden sonra oyuna giriş yaptığımda gamebasics yazısı gözüküp oyundan atıyor. Sanırsam sorun oyunun İphone versiyonunda. Az önce babamın android telefonu ile girmeye çalıştım girdi oyuna. İphone kullananlar için bu sorunu çözün. Çok sinir bozucu bir durum bu yetkilere iletin bu durumu lütfen.
-
@yusuf-sahin_5534 said in İOS'ta oyuna giremiyorum girişte:
İphone 6 kullanıyorum. İOS sürümü 12.5.5 düne kadar hiçbir sorun yoktu. Son güncellemeden sonra oyuna giriş yaptığımda gamebasics yazısı gözüküp oyundan atıyor. Sanırsam sorun oyunun İphone versiyonunda. Az önce babamın android telefonu ile girmeye çalıştım girdi oyuna. İphone kullananlar için bu sorunu çözün. Çok sinir bozucu bir durum bu yetkilere iletin bu durumu lütfen.
Aynı sorun bende de var
-
@revengeiscoming aynen admin gör bizi ben o vermiş olduğun sitedeki ı can't enter game diyerek ingilizce talebi de yolladım dün ingilizce bir şekilde hem de ama bir tane geri dönüş bile yok. çözün şunu lütfen
-
@revengeiscoming sürüm ve modellik bir şey yok sanırım iphone kullanan herkes yaşıyor çok saçma bir şey müdahale etmeniz dileğiyle
-
@alonedark1905 said in İOS'ta oyuna giremiyorum girişte:
@revengeiscoming sürüm ve modellik bir şey yok sanırım iphone kullanan herkes yaşıyor çok saçma bir şey müdahale etmeniz dileğiyle
aynen benim 5 s ama iphone 6 ve 7 si olanlarda yaşıyor.
-
Sorun bildirildi.
-
-
merhabalar. ben de iphone 6 kullanıcısıyım ve ios 12.5.5 yazılımına sahibim. dün oyunu güncelledikten sonra birdaha oyuna giremedim bunun bir çözüm yolu var mı ? bi an önce çözülürse sevinirim yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
@revengeiscoming en yakın zamanda olur diye umuyorum teşekkürler
-
@alonedark1905 Bende de aynı sorun var düzeltecek gibi de durmuyorlar..
-
Sorun zaten bildirildi ve düzeltmek için çalışılıyor. (Yılbaşı nedeniyle olası bir düzeltme veya geçici çözüm için en erken 5 ocak tarihi verildi.) Sorun düzelene kadar farklı bir platform veya web üzerinden oynamaya devam edebilirsiniz.
-
-
-
-
-