Hile Raporlama
-
Bence bu şekilde daha güzel olmuş. Oyun içi raporlama ile hiçbir hileciyi banlatamadım. Ama bu yeni raporlama şekli ile şampiyonlar liginde hile yapan iki menajeri güzelce, ekran görüntüsü de ekleyerek şikayet ettim, Cumartesi gecesi. Üstelik haftasonu çalışmıyorlar galiba. Bugün direkt banlamışlar her ikisini de. Gerçekten muazzam bir iş. Böyle olması, çok daha iyi olmuş bence. Benim soracağım şey, hilecilere ne oluyor? Tamamen banlanıyorlar mı?
-
@sammkvk bende raporladım adam 3 takım almış kendine oyuncu ve para aktarıyor ama bana hiç dönüş olmadı destekten nasıl raporladın yardımcı olurmusun banada
-
@bediko7788 hocam raporu normal doldurdum. Hile vb. oraları seçtim. Doğru seçmek gerekiyor oraları Detaylı bir şekilde İngilizce yazdım raporu. Hileyi net gösterecek ekran görüntüleri almak lazım. Ben mesela 2 illegal transfer, 3 tane de maç ile alakalı ekran görüntüsü koydum. 5 tane yükleniyor galiba en fazla. Belki 6. Mailden de dönüş yaptılar. Raporu inceliyoruz diye, sonra ban yedi hileciler.
-
@sammkvk Merhaba, hilecilere süresiz ban verildiyse, hesapları bir daha açılmayacak.
@Bediko7788 cevabı @Sammkvk vermiş, bunun dışında farklı bir durum yok.
@Sammkvk yardım için teşekkürler.
İyi oyunlar.
-
K KALKAN HAMZA locked this topic on