Jakie macie pomysły na nowe turnieje w OSM, w polskiej społeczności i globalnie?
-
Jak wyżej, czekamy na opinie, sugestie, pomysły @language-pl. Jeśli pojawią się pomysły na globalny zasięg turniejów - zgłoszę je adminom.
-
@dovco_handf Mi się marzy coś podobnego do KWG, ale bez transferów. Najlepiej nawet bez budowania kadry.
-
@dovco_handf Mi się marzy coś podobnego do KWG, ale bez transferów. Najlepiej nawet bez budowania kadry. Bez budowania niczego. Wszystko poza tym jak w KWG. Wszyscy gramy tą sama kadrą cały czas. Reszta zasad z KWG jakby.
-
@pawełpaweł said in Jakie macie pomysły na nowe turnieje w OSM, w polskiej społeczności i globalnie?:
@dovco_handf Mi się marzy coś podobnego do KWG, ale bez transferów. Najlepiej nawet bez budowania kadry. Bez budowania niczego. Wszystko poza tym jak w KWG. Wszyscy gramy tą sama kadrą cały czas. Reszta zasad z KWG jakby.
Dobry pomysł. Ale czy ligi z MPP nie są takie bez budowania kadry i bez transferów?
-
@dovco_handf Są, ale raz na rok. Cała masa innych imprez opiera się na budowaniu kadry. Rozumiem, że to wszystkim pasuje i nie ma chętnych do gry regularnie w turnieju, który opiera się tylko na taktyce.
-
Brakuje mi turnieju, w którym nie wygrywa się tylko dlatego, że ma się więcej czasu, żeby częściej odpalić apkę.
-
CCWE w wersji bez transferów. Równoległe do obecnego. Nie wiem na czym wtedy będzie zarabiać gra i jej twórcy, ale to by byłoby na przykład CCWE w którym mógłbym wystąpić.
-
Wiem, głupie pomysły, ale mniej więcej w tym kierunku jeśli chodzi o tę grę moje marzenia zmierzają.
-
@pawełpaweł said in Jakie macie pomysły na nowe turnieje w OSM, w polskiej społeczności i globalnie?:
Brakuje mi turnieju, w którym nie wygrywa się tylko dlatego, że ma się więcej czasu, żeby częściej odpalić apkę.
Pomysł jak najbardziej ciekawy .
-
@pawełpaweł wyjątkowo muszę z Tobą się zgodzić ogólnie myślę że pomysł jesy bardzo fajny bo wtedy by można było wyłonić kto ma jakie umiejętności indywidualne i taktyka by miała znacznie a nie umiejętność budowania kadry (czytaj częste logowanie).
Ale aby takie pomysły się sprawdziły twórcy gry musieli by stworzyć dodatkowe ligi w których wszyscy mają ten sam cel i takie same kadry. Obecnie tych lig za wiele niestety nie ma i już abstrahując od tego pomysłu nawet w MPP liga się powtarza a fajnie było by zagrać każda rundę w innej lidze. Fajny pomysł jest z gwiazdami log lub gwiazdami kadr i może to by można było rozszerzyć o parę lig?
Poza tym uważam że IMP też powinny być bez transferów. -
Poza tym uważam że IMP też powinny być bez transferów.
Generalnie są bez transferów, wyjątkiem był chyba tylko ostatni finał. Jeśli chodzi o ligi z wyrównanym celem i kadrą na start, to obecne są wystarczające. Cyferki (skill) są te same dla każdego, a czy drużynę nazwiemy Legends of Premiership, czy Yugoslavia, to już nie ma znaczenia dla samej rozgrywki.
-
Mi osobiście podoba się format pierwszych 3 rund w ENC gdyby zebrać Polskie Grupy i rozegrać na zasadach przez cały rok tzw Mistrzostwa Polski w formie bitew jak w ENC plus osobne tabele Ligowe grup po każdej kolejce spotkań np bez transferów równe wartości tylko umiejętności taktyczne to by było coś mamy Mpg które by zostało w starej formie z transferami i Mistrzostwa Polski całoroczne na zasadzie bitew i taktyki
-
@pawełpaweł zapraszam do turnieju Sparty. Myślę że spełni twoje oczekiwania
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu