kimse adam satamıyor
-
Ligde ilginç şeyler oluyor. Normalde günde birkaç tane de olsa her menajer adam satabiliyordu. Özellikle sabah 5'ten 12'ye kadar bir sürü adam satılırdı ligde. 2-3 gündür adam satılmıyor. Sadece ben değil ligdeki herkeste böyle. Ne sabah ne akşam koskoca günde gerçekleşen transfer sayısı 2-3. Mesela ben en son oyuncu satalı 57 saat olmuş. Koyduğum adamlar da çok pahalı değil 20 milyon civarı. Transferlerin şansla alakalı olduğunu biliyorum. Sürekli listedeki oyuncuları güncelliyorum ve fiyatlarını düşürüyorum. Ama neden bir anda ligdeki herkes bu kadar zor adam satmaya başladı. İlk defa böyle bir şey başıma geldi.
-
@cumburlop_ Merhaba,
OSM'de oyuncuların transfer robotu tarafından satın alınması şansa bağlı ve rastgele bir durumdur. Bu şans oyuncularınızı listeye koyduğunuz fiyat ve artış oranına (kaç katına koyduğunuza) bağlıdır. Bu fiyat ve oran arttıkça oyuncularınızın satılma ihtimali azalır. Transfer listesinde her zaman 4 oyuncu bulundurmanızı öneririz ve oyuncularınızı satamadığınız durumlarda daha düşük fiyat ve artış oranı kullanabilirsiniz.
Transfer simülasyonları günde 9 kere ve rastgele zaman aralıklarıyla olur fakat her simülasyonda sistemin oyuncu satın almayabileceğini unutmayın.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
R RevengeisComing locked this topic on