Davet linkinden coin gelmiyor
-
12 tane arkadaşımı kendi linkimle oyuna kaydedip e mail larını bile onaylattım ama bana coin gelmedi çerezleri ve geçmişi de silip tekrar baktığımda hala yok kendi arkadaş listemde de varlar ve bir kaç gündür video izleyerek boss coin alamiyorum yardımcı olabiliecek varmı acaba
-
@esimen Merhaba,
Bu ödül için doğru davet bağlantısı üzerinden yeni hesap açarak ve aynı oturum üzerinden (Uygulamayı yükler ardından kapatır ve tekrar açıp kaydolursa çalışmaz, tekrar bağlantıya tıklaması gerekir) kaydolarak bir lige katılmaları gerekir. Bu ödül için ödül sınırı 10'dur bu sınırdan sonraki davet bağlantıları ödül getirmez.
Videolarla ilgili reklam engelleyici uygulama veya vpn kullanıyorsanız kapatıp tekrar deneyin.
-
@revengeiscoming Merhabalar vpn ya da engelleyici bi uygulama yok ilk başlarda videoları izliyebiliyorum 2-3 gündür izleyemiyorum ödül davet olayı için de taraycı üstünden yaptı hepsi direk bağlantıyla kayıt olup lige girdiler ama bana hiç bir şey gelmedi
-
@esimen Arkadaş daveti meselesini kontrol amaçlı aşağıdaki formu ingilizce doldurup yollar mısınız?
https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new
Video için uygulamanızın ayarlardan veri ve ön belleğini temizledikten sonra uygulamanızı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?