CCW (Crew Cup World): SEZON 9
-
good luck to Polska Akademia Menadzerow and Hursaya PL
-
@dovco_handf W tej edycji w rozgrywkach debiutuje Young Husarya, zaczynając swoje zmagania od ostatniej dywizji. Trzymamy kciuki za udany start naszej akademii i życzymy powodzenia wszystkim polskim ekipom
-
@otman347891 Thanks, good luck to You too
-
@łowkiet-łukasz Dzięki Łukasz, już się wyprostowałem .
-
@dovco_handf czy jest to możliwe że mogę rozbudowywać stadion w ccw za monety?Wybaczcie nie pamietam czy tak można . Skauta itp tak samo mogę przywołać za monety
-
Nie można powinny być wyłączone będzie restart ligi napewno po okresie przygotowawczym. Musisz zgłosić to na whats app albo na forum.
-
@xsilverghost Nic nie można zrobić za monety poza transferami: błyskawiczną sprzedażą za 5 monet, kupnem zawodnika od skauta za 15 monet (lub gwiazdy powyżej 100 za znacznie więcej) i zakupem legend z Transfer Listy za 100 monet. Chyba o niczym nie zapomniałem .
-
Kilka lig ma opóźnienie w starcie, w tym również moja i wystartujemy w piątek, 6 maja br.
@maris-14 said in CCW: CrewCup World - Discussion, Rules & Standings:
Hi all!
LEAGUES UPDATE
The following leagues will be created on Friday May 6, between 20:00 and 21:00 GMT+2 (Dutch Server Time, as they're not created in time today.
- Division 2 - League 2
- Division 4 - League 4
- Division 8 - League 2
- Division 9 - League 3
Also Division 9 - League 1 will get a restart, as it's made with the wrong setting.
VIOLATIONS
The violation form will soon be available for use and will be shared here on forum.We'll keep y'all updated
-
@ochroniarz_123 nie mogę nic zgłosić ponieważ nie zostałem dodany do whatsappa
-
Wstaw tutaj, SS i opisz sytuację obowiązuje język angielski
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/58122/ccw-crewcup-world-discussion-rules-standings/2821 -
Albo jeszcze możesz zgłosić do Polskiego przedstawiciela turnieju @Dooshek taka sytuację on napewno też coś zadziała
-
@ochroniarz_123 Dokładnie, polecam kontakt z @Dooshek - działa błyskawicznie
-
@Dooshek u mnie źle założona liga , gość nie wyłączył monet
-
@xsilverghost na WhatsApp jest info, że liga D9 L1 będzie założona ponownie 6 maja - błędne ustawienia ligi
-
-
@majkelowich dziękuję bardzo za przekazanie chłopakom informacji... Panowie @daroo933 @xSilverGhost ... nastepnym razem piszcie priv... w czasie zakładania lig jesteśmy zajęci czym innym niż czytanie info na forum... jeżeli napiszecie priv to jestem wstanie odpowiedzieć niemal że od razu.
-
https://forms.gle/iq9cjGtFBkEq35W18
Link do formularza, aby móc zgłosić kogoś kto złamał zasady.
@language-PL -
Hi everyone,
I just realized that first matchday in D9 L1 (the one that has to be restarted) will be tomorrow at about 20:40 GMT+2. Just to make sure, the league will be created right after sim.Wiadomość od moderatora ligi.. @xSilverGhost @Łowkiet-Łukasz @daroo933 proszę przekażcie swojemu graczowi.
-
@a-s-p-e-c-t said in CCW: CrewCup World - Discussion, Rules & Standings:
G'day, all 🦘
CL, El and Conference League
Division 2
Division 3
Division 4
Division 5
Division 6
Division 7
Division 8
Division 9
Please not penalties have not been included yet, till next time also I am aware of the error in division 9B and we are still trying to fix that