Błędy po aktualizacji
-
Czy u kogoś jeszcze występują wymienione błędy?? @language-pl
- Powiadomienia o meczach przychodzą spóźnione
- Powiadomienia o transferach spóźnione
- Nie mogę kupić coinsow bo mnie wywala z gry..
- Po obejrzeniu reklamy nie zawsze dodaje mi coinsa i czasami trzeba dwa razy aby dostać jednego
- Często ostatnio mam tak że jak obejrzę pierwsza reklamę to druga się już wgl nie włącza i trzeba restartować apke
-
@ochroniarz_123 A robisz aktualizacje za każdym razem na bieżąco w aplikacji? Są one częste, jak je ignorowałem też miałem takie chece jak opisałeś. Jak je robię na bieżąco jak tylko zobaczę informację, że jest nowa aktualizacja - nic się nie dzieje, wszystko śmiga poprawnie .
-
Robię aktualizacje ale z tego co wiem dużo chłopaków nie tylko z Polski ma takie problemy pojedyncze mi np pokazuje na telefonie i Smarcie takie komunikaty jak koniec rozbudowy stadionu czy trening zakończony ale już rozegranie meczu lub transfery tylko na Smarcie bez ikonki osm z aplikacji na telefonie trzeba będzie obserwować sytuację i monitorować
-
@ochroniarz_123 said in Błędy po aktualizacji:
ale z tego co wiem dużo chłopaków nie tylko z Polski ma takie problemy pojedyncze
Ale o problemach piszesz tylko ty, a nie dużo chłopaków. Ja nie mogę tak to zgłosić: ty i dużo chłopaków, tak to nie działa .Muszę mieć konkrety: albo ty jeden jedyny jak palec, albo ty i... zgłoszenia kolejnych menadżerów z nazwy .
-
Tak znam procedurę gdy będziemy mieli konkrety w postaci SS wtedy napewno się zgłosimy póki co można zamknąć temat i, dziękuję za uwagę
P. S ostatnia aktualizacja poprawiła część błędów -
@ochroniarz_123 said in Błędy po aktualizacji:
P. S ostatnia aktualizacja poprawiła część błędów
I o to chodzi .
-