☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
LIGA 1 - 13/30
-
Liga 2 - kolejki 11-12/30
-
Liga 3 - 13/30
-
LIGA 1 - 14/30
-
Liga 3 - 14/30
-
To chyba jakiś błąd bo to nie możliwe że wszystkie mecze się 0-0 skończyły pierwszy raz takie coś widzę
-
W meczu na szczycie ligi w 14 kolejce bezbramkowy remis i pierwsza strata punktów @Mati-Colchoner. Brawo @devla68 .
Zaległa, kolejka 13:
I tabela po 14 kolejkach w lidze nr 7:
-
Liga 2 - kolejki 13-14/30
-
LIGA 1 - 15/30
-
Liga 3 - 15/30
-
U nas w 7 lidze również mamy połowę meczów rozegranych. Prowadzi bezdyskusyjnie z kosmiczną przewagą nad resztą @Mati-Colchoner z PL. Na drugim miejscu z mimalną przewagą nd kilkoma innymi graczami jest na półmetku ligi @devla68 z HPL. Trzecie miejsce trzyma @Marcin-kolasa z PAM, mając tyle samo punktów i idealny bilans brakmowy jak ja @Dovco_HandF, reprezentujący AMP. Nazwa drużyny zawodnika PAM i AMP mają taką samą pierwszą literę, a więc w tym przypadku system patrzy na kolejne litery. I tu druga u zawodnika z PAM to literka: H, a u mnie literka: P. H zawsze wygrywa z P, ponieważ jest bliższa początkowi alfabetu. (Przy tej okazji wytłumaczyłem kolejność w tabeli OSM przy podobnych sytuacjach).
-
Liga 3 - 16/30
ciekawa kolejka, zwyciężał dół tabeli a góra straciła punkty
-
Tu niestety będzie kara dla zawodnika
3 pomocników wyszło na boisko w roli napastników
-
LIGA 1 - 16/30
-
@dovco_handf a to nie jest tak że system przy równej ilości punktów oraz bilansie bramkowej, porównuje który menadżer miał bezpośrednio wygranych więcej meczy ? Bo ja rozumiem że jedne może wygrać 8 na 10 meczy gromadząc przy tym 24 pkt z bilansem bramek na plus 20, a kolega rywalizujący w lidze wygrywa 7 meczy natomiast 3 remisuje, też ma 24 pkt na koniec i bilans bramkowy 20 i jest za nim, gdyż wygrał bezpośrednio mniej meczy ? Miałem w całej karierze w osm takie dwa przypadki na koniec swoich lig. Gdzie byłem zawsze za menadżerem w tabeli mając te same pkt i ten sam bilans bramkowy, ale odbierałem właśnie to w ten sposób że zawsze będąc za nim po weryfikacji on miał więcej pojedynków wygranych bezpośrednich a ja więcej remisów. Zawsze twierdziłem przez te dwa przypadki że przy identycznych statach decyduje w tabeli, kto wygrał więcej meczy o 3 pkt. Niż to że nazwa menadżera czy klubu ma takie znaczenie.