☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
MPG22-R2-Liga 7 została właśnie założona. Powodzenia wszystkim
-
@trzeciabaza wybierz drużynę serek1977 (zostanie ukarany) cel 13 - CS Chebba
-
Zaproszenia gr 6 wyslane
-
@dino-ligenza zawodnik przeciwnika zostanie co prawda ukarany ale nasz gracz automatycznie również zostaje poszkodowany przyznając mu najniższy cel...
-
Ukarana drużyna ma na koncie już -662 pkt, natomiast u nas wchodzi walka o pozycję medalową co może mieć znaczący wpływ na koniec rozgrywek.
-
@dino-ligenza A ja co mam wybrać w takim razie?
-
Z całym szacunkiem Dino i reszty graczy ,ale nie zagramy 3 drużynami z 13 celem. Liga powinna być założona na nowo. Każdy kapitan mial chyba jasno poinformować graczy odnoście wyboru druzyn. Gramy fair play z zasadami to wkoncu MPG. Czekamy na decyzję odnośnie anulowanie tej ligi
-
@maniek_56 Zdaję sobie z tego sprawę, ale co innego w tym wypadku mamy zrobić, zrestartować ligę, przez co opóźni się cały turniej? Nie jest to winna Nasza ani Wasza, że „parapety” unikają jak diabeł święconej wody zasad i instrukcji...
-
@maniek_56 no niestety, nie ma w tym przypadku dobrego rozwiązania dla poszkodowanego teamu, porównałbym to do kar w F1, jeśli ktoś Cię wypchnie z toru dostaje karę i tyle. Pamiętam że Nasza organizacja miała identyczną sytuację w zeszłym roku
-
@tadziuu1 drużyna mateusza, to cel 9 - Giresunspor
-
@mati-colchoner może pora wyciągać z tego wnioski i nie awansować do drugiej rundy drużyn które nie przejawiają profesjonalizmu. Tak czy inaczej pozostajemy z trzema celami 13, na dodatek @trzeciabaza to zawodnik który był w top10 punktujących w pierwszej rundzie więc nie muszę chyba tłumaczyć jaki ma to wpływ na naszą drużynę, nie bez powodu gra celem 1.
-
@maniek_56 z całym szacunkiem bo nie gram w tym roku, ale patrząc moim okiem gość który wybrał zły zespół powinien nie tylko być ukarany punktami ujemnymi, ale liga powinna zostać założona jeszcze raz.
-
Po drugie 3x cel 13 to lekka przesada
-
@maniek_56 jasne że tak, na pewno zmieni się formuła Mistrzostw Świata, może również WCC, więc i w bazującym na tych formatach MPG na pewno dojdzie do wielu zmian
-
@mati-colchoner czekamy w takim razie na oficjalne potwierdzenie decyzji organizatorów. Co dalej?
-
MPG22-R2-Liga 5 została założona, życzę powodzenia wszystkim
-
Panowie, nie ma sytuacji idealnej.
Przykład kolejnych problemów, które później mogą być:
Dlaczego jeszcze pozostałe muszą ucierpieć ..... dlaczego mam tracić monety czy kasę która już zainwestowałem... dlaczego mam rezygnować lub zajmować inny slot.... dlaczego mam tracić czas przez inna osobę i wiele innych.
Rozumiem ból, ale czy w takim przypadku ktoś inny nie ucierpi jeszcze?
Zrozumcie proszę również nas, zawsze wybieramy najmniejsze zło.(najlepsza wersję z możliwych) -
@damiś27 niech cierpi osoba która nie potrafi poczytać o turnieju , i niewie nawet podstawowej rzeczy że w takim turnieju losowane są zespoły
-
@damiś27
W sensie to jest lepsze rozwiązanie dla naszej konkurencji a jie fair play. Mam przelać Ci 20 euro na założenie ligi to jest ten decydujący argument.
Jakoś w CCW bez dyskusji liga została założona na nowo nikt nie miał pretensji że o 1 kolejke liga trwała dłużej. W MPP ta sama sytuacja a teraz gramy final zaciętej rywalizacji i ciężko znaleźć rozwiązanie które nam nie odpowiada i nie jest fair?