☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Aktualna sytuacja w lidze 2 MPG po 10-tej kolejce
-
@lordpawel
Po 7 kolejkach zmagań w Liga 7 sytuacja wygląda następująco:
Trochę niespodziewanym liderem jest drużyna Brest prowadzona przez 9999arek9999arek z Polish Eagles. Jest to jak najbardziej zasłużone prowadzenie, ponieważ jego drużyna jest jak mur, straciła tylko jedną bramkę i jest jedyną, która ma passę 7 meczy bez porażki.
Zespoły: Defensa y Justicia (Domin97ik z Husarya PL) oraz Giresunspor (Sebastian Corby z Polish Patriots) są jednymi z najwięcej wartych tuż po Genoa i Hertha, co przekłada się na ich wysokie miejsce w lidze, chociaż cele obu drużyn to miejsce 9.
Najwięcej bramek (18 bramek) zdobyła drużyna Fluminense (antoni13_1 z Young Polish Stars). Jej zawodnik Grealish jest dotychczasowym królem strzelców (7 bramek).
Meczem tygodnia zostaje: Fluminense - CS Chebba, który zakończył się wynikiem 7-0 na korzyść pierwszego z zespołów.
Średnio na mecz pada około 2,64 goli.
-
MPG22-R2-Liga 5
11 kolejka
Wydarzeniem tej kolejki, jest błąd w ustawieniu... w moim wykonaniu. Lewandowski, nie wiem jak, nie wiem czemu, wystąpił jako środkowy napastnik (zapewne jest to zemsta na mnie, że gra z numerem 13). Bardzo przepraszam wszystkich uczestników turnieju, a w szczególności członków mojej grupy: Akademię Menadżerów PL za ten niezrozumiały dla mnie samego błąd.
-
@dovco_handf chyba jako środkowy obrońca. Ale zagrał lepiej niż w ataku, może trzeba napisać do Roberta z podpowiedzią by zmienił pozycję
-
Kolega Antoni wrzucil garstke ciekawostek z naszej grupy ale widze ze wynikow nie ma wiec wrzucam komplet wynikow od kolejki 1 do kolejki 7 oraz tabele po kolejce numer 7. W naszej grupie mamy 2 boty co jest ciekawostka. Postaram sie wrzucac w miare systematycznie wyniki.
-
@łuksal said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
@dovco_handf chyba jako środkowy obrońca. Ale zagrał lepiej niż w ataku, może trzeba napisać do Roberta z podpowiedzią by zmienił pozycję
Zdecydowanie zagrał jako środkowy pomocnik w ustawieniu 451, nie zmieściłem wszystkich zawodników z wyjściowej 11-tki, idą od góry .
-
Zdecydowanie zagrał jako środkowy pomocnik w ustawieniu 451, nie zmieściłem wszystkich zawodników z wyjściowej 11-tki, idą od góry .
@kiler-1979 (dziękuję) zwrócił mi uwagę na to zdarzenie w korespondencji prywatnej, ja nawet nie zauważyłem tego niecodziennego występu Roberta
-
LIGA 1 - 7/30
-
LIGA 1 - 8/30
-
MPG22-R2-Liga 5
12 kolejkaJuż nikt nie jest niepokonany w naszej lidze! Na czele nadal @MariuszKill z Polish Legends Academy.
-
MPG Runda 2
Grupa 7
Kolejka 8 -
LIGA 1 - 9/30
-
MPG22-R2-Liga 5
Kolejka 13
Pechowa lub szczęśliwa 13 kolejka - zależy od punktu odniesienia do wyniku meczu .
-
MPG Runda 2
Grupa 7
Kolejka 9
-
@Mati-Colchoner @Damiś27 @Dino-Ligenza @troczek13 czy macie jakieś tabele jak to wygląda w tej chwili? Z góry dziekuję
-
-
@Wojtyn84 Z powodu restartu trzech lig pierwsza aktualizacja rankingu MPG22 (R1+R2) pojawi się po 15 kolejce (wszystkich).
-
MPG Runda 2
Grupa 7
Kolejka 10Zmiana lidera. Udalo sie wykorzytsac przegrana Arka oraz chwilowo wskoczyc na fotel lidera.
-
MPG22-R2-Liga 5
Kolejka 14
Za kilkadziesiąt minut symulacja meczowa i będzimy na półmetku!
-
LIGA 1 - 10,11/30