☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
@language-PL Prośba o zresetowanie lig została rozpatrzona pozytywnie, większością głosów. O to Nasze ustalenia:
-
Ligi MPG-R2- Liga 1, 4, 7 zostaną założone od nowa w dniu 22-07-2022 (22lipca)
-
gracze, przez których doszło do resetu, zostają wykluczeni z „nowych” rozgrywek, w ich miejsce mogą zagrać inni reprezentanci tych grup, macie czas na znalezienie zastępstwa do końca okresu przygotowawczego (nowej ligi) w przeciwnym razie w ich miejsce zagra bot.
-
kara w postaci -100pkt za wybranie niewłaściwej drużyny, zostaje podtrzymana.
-
Po okresie przygotowawczym (po pierwszej kolejce) gracze z listy poniżej proszeni są o opuszczenie obecnej ligi i dołączenie do nowej, po uprzednim założeniu ligi przez PM`s @budynkks @pawel02121 @Zbyysiu-v2 , których możemy tylko przeprosić za zmarnowany czas i monety.
Prośba do szefów grup @Mati-Colchoner @maniek_56 @Majkelowich @daroo933 @łukSal @Zbyysiu-v2 @Damiś27 @Wasiu98 @Ochowiak @troczek13 @Dooshek @Dino-Ligenza @__TommyShelby__ @Ochroniarz_123 @ToomAnyWays @bartłomiejz aby ta wiadomość została przekazana Waszym reprezentantom oraz to, by bacznie wybierali drużynę, którą wylosowali.
- jeśli teraz dojdzie do wybrania niewłaściwej drużyny, to kolejnego restartu nie będzie.
MPG22-R2-Liga 1
@budynkks (PM)
@Majkelowich
@Łowkiet-Łukasz
@mikina_1
@Trzeciabaza
radek 1_5
@chudy1962
@mati131296
@Nowy98
@Kokojumbo123
@Jyndrek-Potkon
@martin343
Serek1977
@kordianek98
@Mateusz-Lewandowski_4
@radzio133MPG22-R2-Liga 4
@pawel02121 (PM)
Gospodar_Managment
@Docencik
@__TommyShelby__
Benio Team
@tadziuu1
@konix1982
@Swirecki
Mateusz240
@Rhett1
@Łukasz-Grzywinski
@Koshaolin
@marcin-kolasa
@daroo933
@zkrystian
@maniek_56MPG22-R2-Liga 7
@Zbyysiu-v2 (PM)
@DANITCZ
@Jasiuk88
@coolesha86
@Xin-Li
@antoni13_1
@9999arek9999arek
Bombus 123
@Sebastian-Corby
@PawełPaweł
@Domin97ik
@Patrol32
Marcin1708
Sir Oli99
Zielin 98
@Ganelon-Gagu -
-
@dino-ligenza brawo za słuszną decyzję dla organizatorów jeśli chodzi o stracone coinsy przez @pawel02121 nie ma problemu, mogę zostać PM jeśli będzie chciał.
-
@maniek_56 said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
@pawel02121 nie ma problemu, mogę zostać PM jeśli będzie chciał.
@Zbyysiu-v2 , również jeżeli jest to jakiś problem założyć drugi raz ligę naszą ligę, mogę się tym zająć
-
@budynkks również mogę założyć ligę.
-
@maniek_56 @Sebastian-Corby Jeśli zaistnieje taki problem, to @budynkks @pawel02121 @Zbyysiu-v2 zgłoszą się do Was, Dziękujemy za alternatywę.
-
W razie co ja tez nige lige zalozyc.
Troche szkoda monet bo u mnie skaut juz pare razy polecial ale to dobra decyzja organizatorow i dzieki temu szanse beda rowne -
@dino-ligenza ja tak jak pisałem wcześniej założę ligę ponownie
-
@jasiuk88 @pawel02121
Świetnie, doceniamy taką postawę i w końcu będzie można się skupić na tym, co w tej grze najważniejsze, czyli emocjonującą rywalizację i dobrą zabawę. -
Nie no, dzięki za chęci tym którzy wyrazili chęć założenia ligi, ale założę ligę 7 drugi raz bez problemu.
-
Klasa . Dobrze ze wszystko się wyjaśniło jak trzeba i można kontynuowac dalej rozgrywkę.
-
No to może ja jako pierwszy wstawię wyniki i tabele Ligi nr 2 jako że taka sytuacja pewnie się nie powtórzy (ja na pozycji lidera)
-
@pb1984 said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
No to może ja jako pierwszy wstawię wyniki i tabele Ligi nr 2 jako że taka sytuacja pewnie się nie powtórzy (ja na pozycji lidera)
Brawo , a zagraj wszystkim na nosie i pociągnij lidera do końa ligi .
-
MPG22-R2-Liga 5
I u nas ruszyły konie po betonie! I to ostro, ani jednego remisu, a lider: @Byku-Duma-Warmii z PAM wręcz stratował rywala już na starcie ligi, obejmując zdecydowanie prowadzenie w klasyfikacji.
-
Liga 7 również już założona ponownie. Powodzenia wszystkim po raz drugi
-
Liga 4 założona z opóźnieniem. Powodzenia Panowie
-
Liga 3 rozpoczęła rozgrywki:
-
Witam, w imieniu grup Polish Stars i Young Polish Stars chcielibyśmy się przyznać do błędu w związku z punktem 10.4 w regulaminie, ponieważ gracze, którzy grali w akademii obecnie reprezentują główna grupę. Wiemy, że może się to wiązać z dyskwalifikacja, ale chcemy być fair-play w stosunku do naszej społeczności
-
Na razie tabela, potem wrzucę 2 kolejki:
MPG22-R2-Liga 5