☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
MPG22-R2-Liga 5
Po 4 rundzie to Mielczarczyk z PeakyBlinders PL lideruje w tabeli. Ale tabela nadal jest płaska jak naleśnik. Np. efaergjkk z Polish Valhalla traci do niego tylko 3 punkty, to jest różnica jednego zwycięstwa/porażki.
-
LIGA 1 - 1/30
-
MPG22-R2-Liga 5 i kolejka 5... Prowadzę chwilowo ja (Akademia Menadżerów PL), a o punkt za mną dwóch menadżerów: @Byku-Duma-Warmii z Polskiej Akademii Menadżerów oraz @Mielczarczyk z PeakyBlinders PL.
-
@dovco_handf w mojej lidze (liga numer 7) zawodnik @Bombus-123 opuścił ligę po 1szej kolejce. Jest on z jednej z akademii (nie pamiętam której)
-
@jasiuk88 said in ☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆:
@dovco_handf w mojej lidze (liga numer 7) zawodnik @Bombus-123 opuścił ligę po 1szej kolejce. Jest on z jednej z akademii (nie pamiętam której)
Nie ma przyzwlenia u nas na takie zachowanie. Spotka go zasłużona kara za zlekceważenie kolegów z grupy i rywali w lidze, nałożymy 2-letnią klątwę, przez co niech ochłonie, przemyśli swoje zachowanie jak chce kiedyś wrócić do mistrzowskiego grania w OSM, albo niech obija boty po wsze czasy .
-
MPG22-R2-Liga 5
KOLEJKA 6Nowy lider: @Apsu88 (Polish Warriors). Ma tyle samo punktów co ja (Akademia Menadżerów PL), ale lepszy stosunek bramkowy (chociaz taka sama róznica bramkowa, to prowadzi dzięki temu, że ma więcej strzelonych bramek). Za nami kilku menadżerów i każdy z nich może być zaraz nowym liderem ligi.
-
Liga 4
-
LIGA 1 - 2/30
-
LIGA 1 - 3/30
-
MPG22-R2-Liga 5
KOLEJKA 7Na przechodni fotel lidera wraca @Byku-Duma-Warmii z PAM .
-
Podsumowanie Ligi 8 po tygodniu rozgrywek (albo po prostu po siedmiu kolejkach).
W tabeli liderują w tandemie menadżerowie z grup Polish Legends: Wodzu1902 z głównej grupy oraz Ochowiak z akademii. Remis nawet w bilansie bramkowym, ale dzięki lepszej skuteczności w ofensywie prowadzi Wodzu1902 i jego saudyjskie Al-Hilal. Podium zamyka najlepszy atak ligi - PSV Pawła Grywalskiego z grupy PeakyBlinders PL.
Mecz Tygodnia: (Kondi92) Giresunspor 6:0 Shandong (Mr Aladin Jammeli). Prawdziwy tour de force w wykonaniu Shapi Suleymanova, który strzelił aż 5 bramek.
Aktualnym Królem Strzelców jest Suleymanov z Giresunsporu, który po 7 meczach ma 10 bramek!
Tabela po 7 kolejkach:
-
LIGA 1 - 4/30
-
LIGA 1 - 5/30
-
A tak wygląda tabela w Liga 3 po 8 kolejkach
-
MPG22-R2-Liga 5
KOLEJKA 8 i 9
Mamy nowego lidera, jest to wyróżniający się menadżer z Polish Legends Academy. Nie potrzeba wróżenia z fusów, aby przewidzieć jego przyszłość i rychłą promocję do głównej grupy z akademii, z takim fantastycznym graniem: @MariuszKill!
-
@ochowiak
Fajne podsumowanie, bardzo przyjemnie się to wszystko czyta -
LIGA 1 - 6/30
-
MPG22-R2-Liga 5
10 kolejka za nami. I kilka ciekawostek. Bez porażki tylko ja i ja z największą ilością remisów, reprezentując Akademię Menadżerów PL. Lideruje @MariuszKill z Polish Legends Academy, zasłużenie, bo to on strzelił najwięcej bramek. 10 porażek w 10 meczach z kolei zaliczył @zetorian z Academy Polish Warriors, ale najmniej bramek strzelił @ShakiBoy z Academy Polish Legends, gdyż tylko jedną jedyną. Natomiast najbardziej dziurawą obronę ma @Oliwier-Koło z Young Polish Stars: 28!