☆☆MISTRZOSTWA POLSKI GRUP (MPG) 2022☆☆
-
Dziękuję wszystkim za super turniej. Gratuluję zwycięzcom PL byliście nie do zatrzymania ale w przyszłym roku nie będziecie mieć tak łatwo już bo jak napisał Tomek tworzy się "potwór".
Dla Husarya był to ostatni turniej mimo wielu problemów kadrowych daliśmy radę i zajęliśmy wysokie trzecie miejsce dla nas to wygrana. Dziękuję moim chłopakom z grupy za wsparcie i za to, że byliście ze mną do końca. Zaczynamy dziś nowa drogę która mam nadzieję przyniesie nam wiele sukcesów. Dedykuję tą wygrana naszemu zmarłemu kapitanowi Sniki26 wiem, że trzymałeś za nas kciuki i zawsze będziesz blisko nas. Do zobaczenia w przyszłym roku -
W imieniu Polish Patriots dziękujemy za organizację oraz możliwość konkurowania z najlepszymi Polskimi ekipami.
Naszym nieśmiałym celem była walka o podium tym samym drugie miejsce uważamy za duży sukces.
Debiut mamy za sobą i mamy nadzieję że w przyszłym roku wrócimy jeszcze silniejsi, tym bardziej że już w powiększonym, jeszcze silniejszym składzie.
Dziękujemy organizatorom oraz osobą odpowiedzialnym za statystyki.
Do zobaczenia w następnych turniejach -
@dooshek Świetne podsumowanie
My dopiero wstajemy z kolan wakacje to był dla nas czas na rekrutację nowych nabytków, jak i stabilizację i wdrażanie do grupy. Nie mogliśmy dopuścić, aby tak legendarna grupa, jak Polska Sparta upadła:) myślę, że w następnych turniejach, jak i kolejnej edycji mpg wypadniemy zdecydowanie lepiej. Gratulacje dla zwycięzców i pozostałych ekip za świetny poziom rozgrywek i walkę do samego końca -
Wspaniały turniej, jak co roku. MPG to święto polskiego OSM. Jedne grupy trzymają formę, inne są w dołku, jeszcze inne zwyżkują - wszystko jest płynne i zmienne poza jednym - wszyscy grają i walczą, a na koniec i tak Polish Legends wygrywają .
-
Wiem że to Mistrzostwa Polski Grup...
Jednak jak żyć bez statystyk indywidualnychStworzyłem na koniec nową kategorię. ToP Team MPG.
Wszystkim którzy znaleźli się w tej drużynie składam największe gratulację.. Jesteście ZAJEBIŚCI ... !!!
Kosmos Wyniki.@trzeciabaza @Wojtyn84 @tristan1982 @Xin-Li i @Wodzu1902 od was można pobierać lekcję jak budować składy
@Domin97ik @konix1982 @trzeciabaza @devla68 wasza czwórka miała żelazną obronę
Najwięcej punktów w lidze zdobyli: @MariuszKill @devla68 @Xin-Li @Wodzu1902 i @jasiuk88 ... Ci to mają sprawdzone taksy
Największe "awanse" i "spadki" w stosunku do założonego celu: @maniek_56 z celem 13 wygrał ligę. Warto zaznaczyć że jako jedynemu mu się to udało. Brawo stary byku dla Ciebie @zkrystian i @gorkins z celem 13, dojechali do drugiego miejsca w lidze, chapeau bas dla was. O tym co się nie powiodło nie piszemy Po co ich dobijać
Kartki w żółtych królują PAM i AMP... @Dovco_HandF przestań im puszczać mecze z Axelem Witslem
@mati131296 król kartek 66 żółtych i 6 czerwonych. Mati my gramy w piłkę ,a nie sankami w ludzi wjeżdżamyNo i Fairplay... @Regiooo i @kot-222 bez kartek jak wy to zrobiliście... ???
-
@daroo933 to się chwali jak ekipa do samego końca jest za twórca grupy i pamięta kto ich znalazł i połączył . Brawo Husarya czapki z głów. Sniki mega ziomek
-
@dooshek Mistrzowskie podsumowanie .
-
@dovco_handf jak zwykle miło poczytać lekturę od @Dooshek
-
@maniek_56 to prawda , zrobil bardzo dobra robote
-
Dzięki wielkie za miłe słowa Panowie
Jeżeli macie jakieś pomysły/sugestie co warto dodać do statystyk indywidualnych, dajcie znać.
W końcu zaczynamy za chwilę IMP. -
-
-
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu