★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
@Dovco_HandF @Rusewicz
Dużo osób chwali, chyba trzeba będzie nadrobić -
Pamiętacie jaką rozpierduchę robił Nieśmiertelny? A wyobraźcie sobie teraz kilku takich Nieśmiertelnych...
-
Lubicie fantasy? A opowieści o królu Arturze i Merlinie, to "Przeklęta" wam się spodoba. Od wczoraj ten mini serial można oglądać na Netfliksie:
-
"W głębi lasu" i "The Old Guard" obejrzane. "Przeklęta" jest w trakcie. Ja polecam thriller "Mrocze pożądanie" - mnie wciągnął.
-
Tydzień po zagranicznej premierze na Netflix film "Sala Samobójców. Hejter" trafił już na listę Top10 serwisu między innymi w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Portugalii, Włoszech, Belgii, Holandii, Danii, Finlandii, Norwegii, Szwecji, Brazylii, Meksyku, Tajwanie, Kenii, Nigerii oraz Turcji. Obejrzałem i jestem w szoku, równie dobrze ten film mógłby powstać w Hollywood. Absolutnie świetny i na czasie.
-
@Dovco_HandF Lepsze niż jedynka?
-
@ToomAnyWays said in ★Książka ★Film ★Muzyka...:
@Dovco_HandF Lepsze niż jedynka?
Jak dla mnie... lepsze, powala
-
A gdyby tak wszystko odwrócić do góry nogami i czarnoskórzy Afrykanie podbiliby Europę? I to "białasy" byliby ci biedniejsi, szykanowani przez czarnych rasistów? Zapraszam. Świetna historia alternatywnej rzeczywistości.
-
Polski serial kryminalny inny niż wszystkie, cieszący się ostatnio dużą popularnością. Za nami już 2 sezon, a przed nami 3? Pewnie tak, bo dużo się dzieje w Sowich Dołach...
-
Wyprawa na Marsa... to już nieodległy zew przyszlości. Wielu z nas dożyje tej chwili. O takiej wyprawie mówi świeżutki amerykański serial pt. "Rozłąka"...
-
Mogę powiedzieć, że jeden z lepszych eksperymentów społecznych jakich widziałem.
-
Tajemnicze początki to hiszpańska wersja Gotham, czyli jak stworzyć Superbohatera z kandydata, który w ogóle nie chce nim być. Ciekawe. Lekko się ogląda.
-
Urodził się jako barbarzyńca, został wychowany jako rzymianin. Jaką drogę obierze rzymski oficer, gdy przyjdzie mu walczyć ze swoimi pobratymcami?
6 odcinków po ok. 40 minut. Obejrzałem cały wczoraj i również wam to polecam. Idealny serial na popołudniowy relaks przed telewizorem/komputerem. Pozycja obowiązkowa dla fanów legendarnego "Gladiatora".
-
Najlepszy polski horror jaki kiedykolwiek widziałem, dobre efekty specjalne
-
Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał to podrzucam kawałek Słonia sprzed kilku dni.
-
Jeśli ktoś nie widział to polecam miniserial na Netflixie 'Gambit królowej'. Chyba jedna z lepszych produkcji na tej platformie w ostatnim czasie. Dzięki Gambitowi znowu zajarałem się szachami.
-
Wreszcie niezły, katastroficzny film! Sympatycznie się ogląda, taka, dobra, stara amerykańska szkoła filmowa.
-
Pewnie niewielu z was słyszało, ale II-ligowy klub - Stal Rzeszów, tworzy serial dokumentalny z życia klubu. Nie jest to może tak duży poziom, jak dokumenty dużych klubów na Netflixie, ale na pewno coś fajnego dla fanów.
-
Dla fanów serialu Stranger Things: 4 sezon już wkrótce!
-
Chcecie się pośmiać, to przed nami po wielu latach 2 część kosmicznego meczu!