★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
@dovco_handf said in ★Książka ★Film ★Muzyka...:
Pamiętacie "Avengers: Wojna bez granic" z 2017 roku, gdzie 50% bohaterów zostało zabitych przez potężnego Thanosa? Oto już za miesiąc dokończenie tej histori o superbohaterach Marvela:
To już jutro!, pokazy przedpremierowe
-
Czas na dalszy ciąg przygód bohaterów o wilkach i wilkołakach w sadze "Zmierzch":
?
-
Kto nie chce oglądać kolejnej widowiskowej części przygód Spidermana?
-
Nowy album Taco Hemingwaya
-
@toomanyways Numer z linku genialny, Wytrawne i Sanatorium też dobre
-
Najlepszy hiszpański film jaki kiedykolwiek widziałem. Polecam. W ostatnim czasie wszędzie go reklamują
-
@dovco_handf
Świetny serial, gorąco polecam -
@rusewicz Better Call Saul kiedyś obejrzałem ze 3 odcinki i na tym stanęło. A Dom z papieru wszyscy polecają, więc chyba trzeba zacząć oglądać.
-
Ciekawy -
A kto to oglądał?
-
Dziś byłem na tym klasyku s-f z żoną w kinie:
Polecam, film w konwencji dwóch pierwszych części, akcja zapiera dech w piersiach, dosłownie -
Lubicie filmy z batalistycznymi scenami bitewnymi? To ten historyczny obraz wam się spodoba. To właśnie tak zaczęła się wojna 100-letnia w średniowieczu pomiędzy Anglią a Francją. Jak to bywa w fabularnych filmach, niektóre fakty historyczne zostały nagięte, ale zaprezentowane postacie są jak najbardziej historycznie udokumentowane.
-
Film masakra dla koneserów szybkiej akcji -
To już ostatnia 9 cześć gwiezdnej sagi dwóch pokoleń ( a może nawet trzech) widzów... Zamierzacie zobaczyć?
-
@Ochowiak Świetnie zrobiony wg mnie. W tej chwili, najlepszy serial Netflixa. Już 17 lutego br. mają zacząć się zdjęcia do 2 części sagi Sapkowskiego. Ma też być prostsza konstrukcja akcji w związku z tym, że wielu fanów narzekało na pomieszanie czasów w filmie. W drugiej odsłonie Wiedźmina ma być pokazywane wszystko chronologicznie.
-
Dla mnie niestety Wiedźmin nie przypadł do gustu, ale o nich się nie dyskutuje. Obecnie oglądam Mesjasza również na Netflixie - jednak i tutaj nie ma rewelacji.
Mogę z czystym sumieniem wam polecić coś z innego gatunku niż fantasy a mianowicie Atypowy - jeśli ktoś nie widział to niech zobaczy..