★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
Dziś premiera!
http://www.filmweb.pl/film/Obcy%3A+Przymierze-2017-665400
-
Eurowizja 2017 - Nie polecam
Oglądałem po kilku latach Eurowizja 2017. Zmarnowałem kilka cennych minut na coś co wspólnego z muzyka nie ma. Przecież tam jest taki kabaret z tym głosowaniem że masakra -
@Damiś27 Przesadzasz. Jak dla mnie to fajna coroczna rozrywka. Ci co piszą że to festiwal kiczu i tandety to chyba nigdy nie oglądali albo wyłapali jakieś durne występy jakich faktycznie zdarzało się sporo kilka-kilkanaście lat temu. Obecnie poziom tam jest coraz wyższy i coraz rzadziej odczuwam zażenowanie oglądając konkurs. Z racji tego że słucham przeróżnych gatunków muzycznych to zawsze jestem w stanie wyłapać kilka fajnych kawałków, które są dobrymi kompozycjami.
A głosowanie? Różnie to bywa, faktycznie jest sporo sąsiedzkich głosowań, ale koniec końców wygrywa zazwyczaj dobra piosenka.
-
@Michal_ACM ja oglądałem. Jeśli Ci się podobało to rozumiem. Sam słucham wiele gatunków muzycznych. Kilka piosenek też mi się podobało, ale trzeba przyznać że "eksperci" mają w sumie dużo głosów oraz to że jest strasznie dziwne jak ludzie uważają znacznie inaczej niż "eksperci" Mnie to wkurzyło że "eksperci" ciągle nas widzą na miejscu 23, a w głosowaniu widowni w tamtym roku 4 miejsce w tym roku około 10 miejsca.
-
@Damiś27 W tamtym roku ok, zgadzam się jury nie doceniło polskiej piosenki albo... publika nas mocno przeceniła Ale w tym? U widzów zyskaliśmy więcej punktów niż u jury tylko dzięki głosom Polonii. Gdyby nie Polacy głosujący na siebie z zagranicy to z televotingu byłoby mniej punktów niż od jurorów
-
@Michal_ACM Trochę masz racji, Polonii na świecie jest dosyć dużo, ale glosują też na nas inne narodowości oraz nie każdy z Polonii to ogląda a tym bardziej głosuje. W tym roku mieliśmy trochę gorszą piosenkę. Szpak nie tylko dobrą miał piosenkę, ale także dobrze ją zaśpiewał i nie zgadzam się że on w tedy zasługiwał 25 miejsce jak oceniali jurorzy/eksperci.
-
@Damiś27 Też się nie zgadzam z tym aby zasłużył na 25 miejsce u jurorów ale tak samo nie zgadzam się z tym że był aż 3 u widzów. Ta piosenka nie była aż taka dobra. Piosenka jakich wiele... Jedyne co ją wyróżniało to świetny wokal Szpaka.
Możemy sobie gadać, ale gusta są różne i z tym się nie dyskutuje. Nigdy nie będzie tak że wszystkim wszystko będzie pasować i o to właśnie chodzi -
1.Będę polecał co jakiś czas jakiś film: trochę ich mam ulubionych:
- Niepamięć / Oblivion (2013)
- Niepamięć / Oblivion (2013) - Filmweb
-
1.Będę polecał co jakiś czas jakiś film: trochę ich mam ulubionych:
- Polecam kolejny film z mojej serii ulubionych/fajnych co można obejrzeć
- Pasterze i rzeźnicy / Shepherds and Butchers (2016)
- Shepherds and Butchers-Filmweb
-
-
-
@mihau1878 To trzeba zobaczyć! Jak też w innym klimacie, ale z równie niesamowitymi efektami specjalnymi kolejna część sagi o Transformersach:
-
Polecam obejrzeć jeśli ktoś jeszcze nie widział:
-
@mihau1878 Jestem przy 7 odcinku. Wreszcie mam co oglądać.
-
@ToomAnyWays
O czym to w ogóle? Cos tam kiedyś słyszałem,ale nie interesowałem się bardzo..w ogóle jakoś seriale mi obrzydły-nie pamietam kiedy jakiś oglądałem