►Śmiechu warte...
-
@Damiś27 kiedyś wyliczył ile na to wydał! I zaznaczam zrobił to do 1 kolejki!
W dniach 23-24.12.2016 roku sprzedał 9 piłkarzy w sumie za 24.75M€, w dniu 24.12.2016 roku kupił 15 piłkarzy za 396,83M€. Potem jeszcze inne transfery także sporo monet wydał Nawet zgłosiliśmy go bo myślałem,że to oszust ale okazało się,że ma sporo monet
-
@Michal_ACM
Na stówę z tego również korzystał -
@Michal_ACM Chyba łatwiej popodnosić umiejętności przy treningu z rozbudowanym stadionem, niż znaleźć zawodników powyżej 100 na liście transferowej albo przez Skauta.
-
@Didierluk O tym też pisze. Skaut może przywieźć graczy tylko do 99 bo nikt w grze na start nie ma więcej. 99 chyba mają tylko Messi i Ronaldo. Z listy transferowej można trafić czasem jakiegoś wytrenowanego ponad 100, ale ja widziałem maksymalnie tylko kilka punktów powyżej 100. Oczywiste zatem, że musiał ich trenować z przyspieszaczem.
-
@Michal_ACM kolejny trening przynosi mniejszy efekt a później już praktycznie zerowy więc to też nie jest takie łatwe oczywiście tylko wtedy kiedy się korzysta z przyśpieszaczy.
-
@Michal_ACM Może zróbmy temat " luzne rozmowy " cos tego typu. Byśmy tam o bele czym pisali .
-
@kalka301 Spam jest zabroniony na forum OSM.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/1641/zasady-korzystania-z-forum-czat/2
Nie czytałeś regulaminu? O byle czym możesz na forum wewnetrznym w grupie pisać :ok_hand_tone1:. -
@Dovco_HandF Czym* Jak uważasz
-
@Cezarro
Świetna przeróbka -
@Cezarro haha to było świetne !! Dzieki za umilenie dnia Kulej najlepszy i to o Tysonie tez a kto powiedzial to o Murzynie?? Chyba za dlugo juz nie popracował?