IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@dooshek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@PawełPaweł przyjmij po prostu że nie masz racji... dałeś ciała z kontrolowaniem rozpoczęcia się turnieju... a teraz masz pretensje to innych że Ci nie powiedzieli o turnieju...
jako moderator jednej z lig powiem Ci nie ma obowiązku informowania graczy o rozpoczęciu turnieju, wysłaniu zaproszenia i niczym innym... zakładamy ligi wysyłamy zaproszenia, a wszelkie dodatkowe rzeczy jak wysłanie wiadomości czy info na forum są dodatkowe... co innego to postawa @xSilverGhost czy robił to specjalnie, czy też nie... nikogo to nie interesuję.. jak tak, to tylko sam może się z tym źle czuć. Bo jak wygra to po nieuczciwej zagrywce... jak nie awansuję,to będzie znaczyło że oszukując nie poszło, także też słabo.A ja go nie podejrzewałbym o to... raczej bym miał pretensje do samego siebie ze nie dołączyłem... ewentualnie do kolegów z PAM bo tydzień nic nie pisali na DSC że zaczęli grać IMP???.. taaa bo uwierzę.... albo w wersję że ty może sądziłeś że twoja liga jeszcze nie ruszyła.... phiiJak najbardziej mam rację. Ta gra polega na uczciwym podejściu, inaczej nie ma sensu.
-
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł drogi kolego na forum była informacja kiedy rozpoczyna się turniej, Kacper również dodał informacje w jakich godzinach zakłada ligę. To, że ktoś do Ciebie pisał wcześniej informacje że liga jest założona na priv to tylko jego dobra wola. Ja też nie pisze do wszystkich na priv gdy jestem PM. Każdy kumaty chyba widzi zaproszenie do ligi i jak byk liga nazywa się IMP (chyba weekend ci się przedłużył ) W twoim interesie leży dołączenie do ligi nie zrobiłeś tego więc pretensje miej do siebie a nie obwiniasz Kacpra nikt inny pośród tylu graczy nie miał problemu dołączenia
Jakie to ma znaczenie? Nie mógł mi napisać, że mnie nie ma? Każdy uczciwy człowiek by tak zrobił. Po kilku kolejkach, gdzie wciąż mnie nie ma. Napisał ze dwa razy, że brakuje pewnego gracza, nie napisał do mnie, ze mnie nie ma. To chyba oczywiste podejście?
-
Liga C
-
@daroo933 Nie wiem też skąd to podejście, że ja mam w ogóle do PM pretensje, że się nie zastanowił, nie odezwał, do brakującego gracza, dlaczego nie dołączył. Cztery kolejki za nami, a Kacperek ma wyjebane nie gracza, który nie dołączył.
-
@pawełpaweł licz się ze słowami, bo się robisz za cwany i za dużo sobie pozwalasz .
-
@xsilverghost said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł licz się ze słowami, bo się robisz za cwany i za dużo sobie pozwalasz .
W którym miejscu? W którym miejscu się "zagapiłeś"? -
@pawełpaweł said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dooshek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@PawełPaweł przyjmij po prostu że nie masz racji... dałeś ciała z kontrolowaniem rozpoczęcia się turnieju... a teraz masz pretensje to innych że Ci nie powiedzieli o turnieju...
jako moderator jednej z lig powiem Ci nie ma obowiązku informowania graczy o rozpoczęciu turnieju, wysłaniu zaproszenia i niczym innym... zakładamy ligi wysyłamy zaproszenia, a wszelkie dodatkowe rzeczy jak wysłanie wiadomości czy info na forum są dodatkowe... co innego to postawa @xSilverGhost czy robił to specjalnie, czy też nie... nikogo to nie interesuję.. jak tak, to tylko sam może się z tym źle czuć. Bo jak wygra to po nieuczciwej zagrywce... jak nie awansuję,to będzie znaczyło że oszukując nie poszło, także też słabo.A ja go nie podejrzewałbym o to... raczej bym miał pretensje do samego siebie ze nie dołączyłem... ewentualnie do kolegów z PAM bo tydzień nic nie pisali na DSC że zaczęli grać IMP???.. taaa bo uwierzę.... albo w wersję że ty może sądziłeś że twoja liga jeszcze nie ruszyła.... phiiJak najbardziej mam rację. Ta gra polega na uczciwym podejściu, inaczej nie ma sensu.
Jak najbardziej na uczciwym podejściu... a nie niańczeniu graczy. Tyle w temacie ode mnie.. miłego wieczoru.
-
@xsilverghost said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
W przeciwieństwie do Ciebie znam język polski. Potrafię się nim posługiwać prawidłowo, a dodatkowo mam trochę więcej odwagi od ciebie. Niczym ciekawym mnie drobny cwaniaczku tutaj nie zaskoczysz. O Twoim niesportowym zachowaniu napisałem i sam to drążysz dalej.
-
Proponuję o wprowadzaniu blokad na kolejne turnieje najbardziej problematycznych, prowokujących oraz psujących atmosferę graczy. Nie że złośliwie, ale naprawdę szanujmy się, odechciewa się być PMem...
Ile razy PawełPaweł pisałeś wszystkim priv o utworzeniu ligi?
Obstawiam że... 0 (zero)
Trzeba mieć chociaż minimum pojęcia aby sprawnie utworzyć ligę, dołączyć odpowiednie osoby i wysłać w tym samym czasie wszystkie zaproszenia.
Też już kończę tą dyskusje ponieważ widzę że nie ma ona dalszego sensu, ktoś ewidentnie musi zmienić dealera. Pozdrawiam. -
@maniek_56 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Proponuję o wprowadzaniu blokad na kolejne turnieje najbardziej problematycznych, prowokujących oraz psujących atmosferę graczy. Nie że złośliwie, ale naprawdę szanujmy się, odechciewa się być PMem...
Ile razy PawełPaweł pisałeś wszystkim priv o utworzeniu ligi?
Obstawiam że... 0 (zero)
Trzeba mieć chociaż minimum pojęcia aby sprawnie utworzyć ligę, dołączyć odpowiednie osoby i wysłać w tym samym czasie wszystkie zaproszenia.
Też już kończę tą dyskusje ponieważ widzę że nie ma ona dalszego sensu, ktoś ewidentnie musi zmienić dealera. Pozdrawiam.Nie rozumiesz. Na forum PM pisze, że brakuje gracza w lidze, a do mnie nie wysłał jednej wiadomości. Faktem jest, ze nie zapamiętałem kiedy ruszamy, ale na litość, co stało na przeszkodzie, żeby PM mnie poinformował o tym, że jestem tym brakującym. Komu korona by z główki spadła?
-
Prosta rzecz. PM zakłada ligę, jest kilka dni przygotowawczych, następnie czwarta kolejka, wciąż nikt się nie pofatygował, że liga ruszyła. Co tu jest takiego nie do ogarnięcia? Napisanie do Pawełka, ze gramy, to jest giga wysiłek?
-
Liga I-IMP'22,R1 - 5/22
-
Liga C
-
Liga C
Post wcześniejszy do usunięcia nie ten ss dodałem z tel.
-
E-IMP'22, R1 - 5/22
-
Grupa F - 5/22
-
-
-
Liga D-IMP'22,R1
-
IMP'22-R1-Liga B
-
E-IMP'22, R1 - 6/22