IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@dpiotrowski218 Dobry wiek młodzieńcze masz, zazdroszczę, szczerze, mi niezbyt wiele na tamtą stronę brakuje, już mniej niż więcej .
Zapisy od jutra, powodzenia . -
@Dovco_HandF chciał bym wiedzieć co człowiek myśli mając 60 lat?
-
@Dovco_HandF Bo wiesz rodzice mi dużo zabraniają, uczę się nawet nie żle ale oni chcą więcej i więcej. Nie interesuje ich to co ja lubię tylko mam robić to co oni uważają za słuszne.
-
@dpiotrowski218 Mnie uczono, że rodziców trzeba szanowac i słuchać. Szanowałem ich zawsze, ze słuchamie różnie bywało
-
@Dovco_HandF Szanowałem, szanuję i będę szanował rodziców. Co do gry to troszkę Cię oszukałem, nie brakuje mi roku do przedszkola, jestem troszkę starszy, mam prawie sześćdziesiątkę, ale za moje oszustwa ukaraj mnie a nie grupę. Nie gniewaj się ale ostatnie zmiany w OSM mnie troszkę denerwują tym że liczy tylko pieniądz a nie pomysłowość i taktyka.
-
@dpiotrowski218 tyle że za zmiany nie jest odpowiedzialny nikt z naszej społeczności a twórcy gry. Dla nich to jest biznes, pieniądze. To się liczy bo na tym to polega. Pozostaje w ramach regulaminów maksymalnie zminimalizować przewagę dla tych którzy chcą korzystać z ulepszeń. A z drugiej strony wystarczyłoby aby każdy grał zgodnie z zasadami fair ale nie jest to możliwe w tak dużym gronie. Zawsze trafią się wyjątki które zwycięstwo mają ponad uczciwość i zasady fair Play. Pozdro
-
@dpiotrowski218 i @maniek_56 obaj panowie macie rację i ja się z wami w 100% zgadzam. Musimy to wszystko pogodzić, aby wilk był syty i owca cała.
-
@wawrusiewicz1 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
wawrusiewicz1
Zapisy w wątku obok: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67773/imp-2022-z-a-p-i-s-y
Tu się nie zapisujemy.
-
Oczywiście, chętni mogą się już zgłaszać do założenia lig w IMP w 1 i 2 rundzie w zależności od tego, od której rundy będą grać. Pojutrze, w środę zbiorę to wszystko w jednym miejscu . Ja też będę zakładał tradycyjnie ligę w 1 rundzie.
@language-pl -
Leewy89
-
Zapisy w wątku obok: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67773/imp-2022-z-a-p-i-s-y
Tu się nie zapisujemy.
-
-
Wysłałem info o IMP i zaproszenie wszystkim bez wyjątku z TOP 100 klasyfikacji medalowej w Polsce (tym, co już się zapisali - dziękuję!): https://pl.onlinesoccermanager.com/Rankings#country-leaderboard-tab
-
@Dino-Ligenza i @Cezarro zaarchiwizowałem waszą dyskusję i przerzucam z zapisów, żeby zachować czystość i przejrzystość wąku
https://prnt.sc/m9TUHkXe4tiC -
-
30 + 2 menadżerów (spis alfabetyczny):
A
@adiceglihno
@arti154
B
@bangello
@Brzoska-Dariusz
@budynkks
C
D
@Docencik
@Dooshek (PM)
@Dovco_HandF (PM)
E
@Everlast933 - gra od 2 rundy
F
@FORMOZA
G
@gorkins
@grzechu111
H
@hasdrabul (PM)
@huzar-shakir
I
J
@jasiuk88 (PM)
K
@kiler-1979 - gra od 2 rundy
@kot-222
@Kuba1523
L
@Leewy89
@Łowkiet-Łukasz
M
@Majkelowich
@maniek_56 (PM)
@mikina_1
N
O
@ochroniarz_123 (PM)
P
@peleKPS
Q
R
S
@sebastian-nowak_5
@Siarkowy-Mag
@Szeregowiec
T
@tadziuu1
U
V
W
@wawrusiewicz1
@Wybitny
X
@xSilverGhost (PM)
Y
Z
INNE10/08/2022, godz. 9:35
-
@mateucho90 said in IMP 2022♂️/ Z A P I S Y:
601 wszystkich meczów, trzeba posiadać rozegranych na wszystkich klubowych profilach minimum 1000 meczów, ale będziesz rezerwowym, jeżeli gdzieś kogoś będzie brakować do uzupełnienia ligi, ok?
@language-pl
Osoby, które są zainteresowane udziałem w IMP 2022, ale nie mają jeszcze rozegranych 1000 meczów na wszystkich kontach i nie grały w finale ostatniej edycji w 2021 roku - też mogą się zgłaszać jako rezerwowi gracze. Będziemy wówczas patrzeć na doświadczenie meczowe zawodnika, im bliżej 1000 tym pewniejszy występ. Absolutne minum, aby zostać rezerwowym to 400 meczów czyli np. po 100 na każdym profilu klubowym w momencie zapisów i nie obiecujemy nikomu z góry udziału. -
43 (od 1 rundy) + 4 (od 2 rundy) menadżerów (spis alfabetyczny):
A
@adiceglihno
@arti154
@Ayonex
B
@bangello
@benio-team
@Brzoska-Dariusz
@budynkks
C
@Cezarro
@cogito
@Czaki77
D
@Docencik
@Dooshek (PM)
@Dovco_HandF (PM)
E
@eryko99
@Everlast933 - gra od 2 rundy
F
@FORMOZA
G
@gorkins
@grzechu111
H
@hasdrabul (PM)
@huzar-shakir
I
J
@jasiuk88 (PM)
K
@kiler-1979 - gra od 2 rundy
@kot-222
@Kuba1523
L
@Leewy89
@Lukm890
@Łowkiet-Łukasz
@Łysy-Bolcownik (PM) - gra od 2 rundy
M
@Majkelowich
@maniek_56 (PM)
@MariuszKill
@mikina_1
N
O
@ochroniarz_123 (PM)
P
@Pansushe
@pawelzylicz
@Pawel-Wis
@peleKPS
Q
R
S
@Sebastian-Corby
@sebastian-nowak_5
@Siarkowy-Mag
@Stary91
@Szeregowiec
T
@tadziuu1
@troczek13 (PM)- gra od 2 rundy
U
V
W
@wawrusiewicz1
@Wybitny
X
@xSilverGhost (PM)
Y
Z
INNE11/08/2022, godz. 17:35
-
@dovco_handf niestety wcześniejsze konto LuzerJapko straciłem i ooo . Dupa Jasiu pierdzi Stasiu:(
-
@mateucho90 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
LuzerJapko
Pamiętam to konto. Co się stało?
-
@playmaker-pl said in IMP 2022♂️/ Z A P I S Y:
Jeśli jeszcze aktualne poproszę o dopisanie do listy.
@Playmaker PL
@playmaker-pl, jeszcze 11 dni na zapisy . Wszystkim po zapisach wyślę przypomnienie na kiedy trzeba posiadać wolne konto do turnieju.
-
@dovco_handf aj tam szkoda gadać... miałem kiedys konto pierwsze 'Mateucho90 powiązane z Gmail, Facebook itd itd . Potem zmieniłem telefon , zainstalowałem osm i zacząłem "grać na powaznie". Problem taki ze zacząłem jako nowy gracz Luzer Japko właśnie. Nigdy nie pomyślałbym że tamto stare konto(a teraz aktualne) istnieje i jak telefon mi się zepsuje z dnia na dzień to będą pytali mnie o hasło ktorego nie pamietam, odzyskiwanie konta nie zadziała, a każda próba logowania "przez cos" będzie mnie przekierowała na Mateucho90 a nie na Luzer Japko ' próbowałem wszystkiego już..zresztą po takim czasie już chyba..po japkach:p