IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@pawełpaweł jeżeli gramy jak to nazwałeś ważny turniej, to śledzimy informacje która liga, kiedy zostanie założona. I każdy kto traktuje turniej poważnie wie kiedy i gdzie ma wejść do ligi.
W regulaminie nie ma nic o konieczności wysyłania wiadomości do każdego z zawodników przez PMów.
Aby uniknąć w przyszłości podobnych zgrzytów proponuję ci zostać PMem. Wtedy nie będziesz miał do nikogo pretensji, jesteś jedyną z pośród dziesiątek graczy która nie potrafiła "samodzielnie" dołączyć do ligi.
Warto również przypomnieć że informacja od Kacpra kiedy zostanie założona liga również pojawiła się na forum.
Skończ bezsensowną dyskusje i nie zaśmiecaj forum. -
@xsilverghost said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł niemam obowiązku nic pisać. Wystarczy że na forum było ogłoszone kiedy startujemy. I było napisane o której będą zaproszenia.
@Dovco_HandF
Proszę organizatora o uspokojenie sprawy usuniecie zbednych postow, bo po co ma tutaj się robić spam, jeszcze dojdzie do wulgaryzmów i niepotrzebnie posypią się bany. PozdrawiamWciąż nie rozumiesz. Nie dałeś mi w żaden sposób znać, że powinienem dołączyć do ligi. Pisałeś o tym na forum, nie napisałeś do mnie. Zaproszenie fakt, wysłałeś, ale śmieszne jest to twoje zastanawianie się kto nie dołączył, kiedy wiedziałeś, że to byłem ja.
-
@maniek_56 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł jeżeli gramy jak to nazwałeś ważny turniej, to śledzimy informacje która liga, kiedy zostanie założona. I każdy kto traktuje turniej poważnie wie kiedy i gdzie ma wejść do ligi.
W regulaminie nie ma nic o konieczności wysyłania wiadomości do każdego z zawodników przez PMów.
Aby uniknąć w przyszłości podobnych zgrzytów proponuję ci zostać PMem. Wtedy nie będziesz miał do nikogo pretensji, jesteś jedyną z pośród dziesiątek graczy która nie potrafiła "samodzielnie" dołączyć do ligi.
Warto również przypomnieć że informacja od Kacpra kiedy zostanie założona liga również pojawiła się na forum.
Skończ bezsensowną dyskusje i nie zaśmiecaj forum.generalnie to powinna być jakaś regulaminowa kara dla gracza @pawełpaweł za dołączenie do ligi z takim opóźnieniem .
-
@pawełpaweł to jest już twój problem. I tak jak pisałem.widziales że jest zaproszenie.
Znałeś datę turnieju .możesz sobie piątkę przybic ze swoją głową. -
@pawełpaweł to jest już twój problem. I tak jak pisałem.widziales że jest zaproszenie.
Znałeś datę turnieju .możesz sobie piątkę przybic ze swoją głową.To nie jest mój problem. To jest Twoje niesportowe podejście. Widziałeś, że zapomniałem o dołączeniu do ligi. Nie zrobiłeś z tym niczego.
-
@pawełpaweł przecież ja nie będę pilnował każdego z osobna chłopie czy wszedł do ligi. Zgłosiłeś się.znales datę tak jak każdy inny nie jesteś pępkiem świata.serio zastanów się trochę nad sobą bo niemasz racji .
-
Kolejka 3 Liga G️️️
Kolejka 4 Liga G️️️
Tabela Ligowa Liga G️️️ -
@xsilverghost To nie był każdy z osobna tylko ja, jedyny, który nie wiedział że już gramy. Sam pisałeś, że jednego brakuje, wiedziałeś kogo.
-
@pawełpaweł nie wiedziałem kogo. Nie patrzyłem na to.mam inne zajęcia. Powtarzam ci poraz ostatni.
Znałeś datę turnieju.znales datę rozpoczęcia ligi.
Dostałeś zaproszenie do ligi.
Liga miała pełna nazwę i nie gadaj że biedny nie wiedziałeś że gramy, takie bajki to możesz po 19stej opowiadać dzieciakom. -
@pawełpaweł przecież ja nie będę pilnował każdego z osobna chłopie czy wszedł do ligi. Zgłosiłeś się.znales datę tak jak każdy inny nie jesteś pępkiem świata.serio zastanów się trochę nad sobą bo niemasz racji .
Każdy normalny PM odzywał się do mnie, że już pora dołączyć, dlaczego mnie nie ma. Normalna rzecz. Ty tego nie zrobiłeś. Czekałeś cztery kolejki licząc, że nigdy nie dołączę do tej ligi. Taka jest prawda. Jako PM słabe podejście.
-
@pawełpaweł tak jak kolega pisał wyżej, następnym razem sam zostań PMEm.
Także tak jak pisałem, proszę o usunięcie zbędnych postów, a ty Paweł może na trzeźwo zobacz jutro na forum. Bo może tu jest problem.
I już nawet nie kontynuuj tej dyskusji bo tylko się pogrążasz -
@xsilverghost Na trzeźwo Ty sobie zobacz co pisałeś. Brakuje jednego zawodnika. Wiedziałeś którego. Nie poinformowałeś mnie o tym, że coś przeoczyłem. Jako PM to był Twój obowiązek.
-
Da się tutaj blokować innych użytkowników? Bo już naprawdę przechodzi to wszelkie granicę
-
Da się tutaj blokować innych użytkowników? Bo już naprawdę przechodzi to wszelkie granicę
Którego z faktów nie ogarniasz?
-
@cezarro sprzedaż 2 najlepszych graczy na rzecz @xSilverGhost ... oczywiście po najniższej cenie
-
@PawełPaweł przyjmij po prostu że nie masz racji... dałeś ciała z kontrolowaniem rozpoczęcia się turnieju... a teraz masz pretensje to innych że Ci nie powiedzieli o turnieju...
jako moderator jednej z lig powiem Ci nie ma obowiązku informowania graczy o rozpoczęciu turnieju, wysłaniu zaproszenia i niczym innym... zakładamy ligi wysyłamy zaproszenia, a wszelkie dodatkowe rzeczy jak wysłanie wiadomości czy info na forum są dodatkowe... co innego to postawa @xSilverGhost czy robił to specjalnie, czy też nie... nikogo to nie interesuję.. jak tak, to tylko sam może się z tym źle czuć. Bo jak wygra to po nieuczciwej zagrywce... jak nie awansuję,to będzie znaczyło że oszukując nie poszło, także też słabo.A ja go nie podejrzewałbym o to... raczej bym miał pretensje do samego siebie ze nie dołączyłem... ewentualnie do kolegów z PAM bo tydzień nic nie pisali na DSC że zaczęli grać IMP???.. taaa bo uwierzę.... albo w wersję że ty może sądziłeś że twoja liga jeszcze nie ruszyła.... phii -
Chcesz poblokować wszystkich, którzy cie ogrywają?
Prosta rzecz. Zakładasz ligę w IMP prawie dwa tygodnie temu? Nie dołączyłem. Piszesz na forum, że brakuje gracza. Nie piszesz do mnie, bo to mnie brakuje. Twoim zdaniem jest wszystko ok? Tym razem też pytam po chińsku, czy tym razem rozumiesz? Zachowałeś się fair, czy nie do końca? W każdym innym turnieju moderator ligi zachowywał się po ludzku. Ty tego nie potrafisz. Każdy inny pisał bezpośrednio do brakującego zawodnika. Ty czekasz na aferę.
-
@pawełpaweł drogi kolego na forum była informacja kiedy rozpoczyna się turniej, Kacper również dodał informacje w jakich godzinach zakłada ligę. To, że ktoś do Ciebie pisał wcześniej informacje że liga jest założona na priv to tylko jego dobra wola. Ja też nie pisze do wszystkich na priv gdy jestem PM. Każdy kumaty chyba widzi zaproszenie do ligi i jak byk liga nazywa się IMP (chyba weekend ci się przedłużył ) W twoim interesie leży dołączenie do ligi nie zrobiłeś tego więc pretensje miej do siebie a nie obwiniasz Kacpra nikt inny pośród tylu graczy nie miał problemu dołączenia
-
@dooshek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@PawełPaweł przyjmij po prostu że nie masz racji... dałeś ciała z kontrolowaniem rozpoczęcia się turnieju... a teraz masz pretensje to innych że Ci nie powiedzieli o turnieju...
jako moderator jednej z lig powiem Ci nie ma obowiązku informowania graczy o rozpoczęciu turnieju, wysłaniu zaproszenia i niczym innym... zakładamy ligi wysyłamy zaproszenia, a wszelkie dodatkowe rzeczy jak wysłanie wiadomości czy info na forum są dodatkowe... co innego to postawa @xSilverGhost czy robił to specjalnie, czy też nie... nikogo to nie interesuję.. jak tak, to tylko sam może się z tym źle czuć. Bo jak wygra to po nieuczciwej zagrywce... jak nie awansuję,to będzie znaczyło że oszukując nie poszło, także też słabo.A ja go nie podejrzewałbym o to... raczej bym miał pretensje do samego siebie ze nie dołączyłem... ewentualnie do kolegów z PAM bo tydzień nic nie pisali na DSC że zaczęli grać IMP???.. taaa bo uwierzę.... albo w wersję że ty może sądziłeś że twoja liga jeszcze nie ruszyła.... phiiJak najbardziej mam rację. Ta gra polega na uczciwym podejściu, inaczej nie ma sensu.
-
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł drogi kolego na forum była informacja kiedy rozpoczyna się turniej, Kacper również dodał informacje w jakich godzinach zakłada ligę. To, że ktoś do Ciebie pisał wcześniej informacje że liga jest założona na priv to tylko jego dobra wola. Ja też nie pisze do wszystkich na priv gdy jestem PM. Każdy kumaty chyba widzi zaproszenie do ligi i jak byk liga nazywa się IMP (chyba weekend ci się przedłużył ) W twoim interesie leży dołączenie do ligi nie zrobiłeś tego więc pretensje miej do siebie a nie obwiniasz Kacpra nikt inny pośród tylu graczy nie miał problemu dołączenia
Jakie to ma znaczenie? Nie mógł mi napisać, że mnie nie ma? Każdy uczciwy człowiek by tak zrobił. Po kilku kolejkach, gdzie wciąż mnie nie ma. Napisał ze dwa razy, że brakuje pewnego gracza, nie napisał do mnie, ze mnie nie ma. To chyba oczywiste podejście?