IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
E-IMP'22, R1 - 4/22
-
@xSilverGhost dzięki za tradycyjne info na czacie, że już gramy w IMP i zakładamy ligę.
-
@xSilverGhost Ze dwa razy pisałeś na forum, że brakuje gracza w lidze. Do mnie się nie pofatygowałeś z informacją, że powinienem dołączać. Byłem pewien, że jeszcze trwa runda wstępna. Bardzo fair. Dzięki. Na Twoje nieszczęście już jestem od piątej kolejki.
-
@pawełpaweł ty tak na poważnie?
-
@pawełpaweł chłopaku po pierwsze
Zapisałeś się do IMP niewiesz kiedy się zaczyna? Druga sprawa .czy ja jestem twoja mama żeby pisać i pilnować czy Pawełek dołączył do ligi? Nikt inny niemiał z tym problemu tylko Ty. Niewiem weź się trochę ogarnij obudź albo coś. -
@xsilverghost zapisując się do IMP masz czarni na białym napisane .kiedy jest start ligi i kiedy będą zaproszenia. A ty tydzień po czasie takie śmieci wypisujesz, serio chyba troszkę ci się poprzestawiało w tej glowie.
-
Zaległe dwie kolejki w:
Liga D-IMP'22,R1
-
LIGA R, KOLEJKA 4/22
-
@pawełpaweł said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@xSilverGhost Ze dwa razy pisałeś na forum, że brakuje gracza w lidze. Do mnie się nie pofatygowałeś z informacją, że powinienem dołączać. Byłem pewien, że jeszcze trwa runda wstępna. Bardzo fair. Dzięki. Na Twoje nieszczęście już jestem od piątej kolejki.
@PawełPaweł serio dołączyłeś dopiero od 5 kolejki ? Czy to jest w ogóle zgodne z Regulaminem ? Powinieneś chyba zostać wcześniej zastąpiony przez jakiegoś innego rezerwowego gracza ponieważ nie dołączyłeś do ligi w określonym czasie
-
@xsilverghost said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@pawełpaweł chłopaku po pierwsze
Zapisałeś się do IMP niewiesz kiedy się zaczyna? Druga sprawa .czy ja jestem twoja mama żeby pisać i pilnować czy Pawełek dołączył do ligi? Nikt inny niemiał z tym problemu tylko Ty. Niewiem weź się trochę ogarnij obudź albo coś.Jesteś PM tej ligi. Sam sobie odpowiedz na pytanie jak powinieneś się zachować w sytuacji, jeżeli ktoś nie dołączył. Zwykłym rozwiązaniem jest napisanie temu komuś, że już ruszamy z ligą, lecimy z turniejem. Nie mam pretensji, tylko się dziwie, że tego nie zrobiłeś. Napisałeś na forum, że pewien gracz wciąż nie dołączył, nie dałeś mi znać, że już gramy.
-
@cezarro said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@PawełPaweł serio dołączyłeś dopiero od 5 kolejki ? Czy to jest w ogóle zgodne z Regulaminem ? Powinieneś chyba zostać wcześniej zastąpiony przez jakiegoś innego rezerwowego gracza ponieważ nie dołączyłeś do ligi w określonym czasie
Tak tak, ja wiem, że Twoim zdaniem zachowanie Kacperka było w tej sytuacji 100% sportowe.
-
Tak tak, ja wiem, że Twoim zdaniem zachowanie Kacperka było w tej sytuacji 100% sportowe.
@PawełPaweł jeżeli dostałeś zaproszenie do ligi ,a rozumiem że dostałeś zaproszenie tak samo jak inni uczestnicy, to trzeba było po prostu dołączyć do ligi. W czym zatem miałeś problem ? Czekałeś aż ktoś Ci przyniesie na srebrnej tacy jakieś inne specjalne zaproszenie tylko dla Ciebie ?
-
@cezarro Wystarczyło do mnie napisać jako PM:" Halo Paweł, tu ziemia, już gramy". Co stało na przeszkodzie?
-
@cezarro Ile zaproszeń do różnych lig dostajesz tygodniowo? Można się pogubić.
-
@cezarro Wystarczyło do mnie napisać jako PM:" Halo Paweł, tu ziemia, już gramy". Co stało na przeszkodzie?
A Ty kto jesteś ? Marsjanin ? Lepiej zejdź na ziemię człowieku
-
A Ty kto jesteś ? Marsjanin ? Lepiej zejdź na ziemię człowieku
Nie rozumiesz. Zawsze w każdym turnieju PM grzecznie pisze do każdego uczestnika, że zakładam ligę tego dnia o tej i o tej mniej więcej godzinie. Sam chyba się urwałeś z Wenus. Kacperek tego nie zrobił.
-
Tego wymaga odrobina kultury i przypomnienia, że gramy ważny turniej.
-
Kacperek miał dziką satysfakcje, że nie dołączam do jego ligi po iluś kolejkach, nie informując mnie kompletnie o tym, chociaż ma techniczne możliwości.
-
Kacperek miał dziką satysfakcje, że nie dołączam do jego ligi po iluś kolejkach, nie informując mnie kompletnie o tym, chociaż ma techniczne możliwości.
Czy poza Tobą ktoś inny również zgłaszał zastrzeżenia co do braku informacji odnośnie założenia ligi ? Jeżeli coś było nie tak czy też zrobione nieregulaminowo to trzeba będzie założyć ligę jeszcze raz i grać od nowa .
-
@cezarro Zaprzecz mi teraz, że Kacperek jako PM, nie miał obowiązku poinformować mnie, że nie dołączyłem do ligi, w której powinienem być. Nie zrobił tego od ponad tygodnia, a na forum pisze wielokrotnie, że brakuje jakiegoś gracza. To jest poważne podejście do turnieju?